Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač Chelseaja

Costa: Nije kriv Mourinho nego mi igrači, ja sam imao i višak kilograma!

Diego Costa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.10.2015.
u 09:00

- Moram biti iskren, ali nisam na početku bio u formi, barem ne u fizičkom smislu. Bio sam ozlijeđen na kraju prošle sezone i možda sam malo prekinuo režim prehrane

Chelsea je katastrofalno ušao u sezonu i nakon osam kola nalazi se na 16. mjestu sa svega osam bodova. Najlošiji je to start 'plavaca' u posljednjih 37 godina, a napadač londonske momčadi Diego Costa nije želio krivnju svaliti na trenera Josea Mourinha.

- Mogli bismo biti sebični i reći da je trener kriv, ali to nije tako. Ja sam odgovoran u potpunosti, baš kao i moji suigrači. Svi smo svjesni da nismo u najboljoj formi na početku sezone. Sada smo svi shvatili gdje se nalazimo i ne preostaje nam ništa drugo nego predano raditi da dođemo na razinu od prošle sezone, rekao je Costa.

Prošle sezone u ovo vrijeme već je postigao osam golova, a sada samo jedan u šest utakmica.

- Moram biti iskren, ali nisam na početku bio u formi, barem ne u fizičkom smislu. Bio sam ozlijeđen na kraju prošle sezone i možda sam malo prekinuo režim prehrane. Kada sam se vratio s odbora, imao sam višak kilograma i to je utjecalo na moju igru, zaključio je Brazilac sa španjolskom putovnicom.

>>Liječnica Eva Carneiro napustila Chelsea zbog Mourinhovih uvreda

Komentara 2

MA
mamunamegalo
10:05 10.10.2015.

bljuv..pljuc. .hrač

HH
helgin@hogar
11:06 10.10.2015.

costa ti si igrac samo za colu, tj. on od tebe moze dobiti igraca i nitko vise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije