Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rumunjska legenda

Cosmin Contra optužuje: Lucescu je krivac za poraz od Dinama

Cosmin Contra
Foto: NordPhoto/PIXSELL
22.08.2014.
u 10:37

- Trener Lucescu je kriv za poraz! Ne znam zašto Albin nije bio u prvoj momčadi, on je prošle sezone igrao sjajno. A kad ga je i uveo u igru, bio je na desnoj strani, iako nikad tamo nije igrao

Cosmin Contra, legenda rumunjskog nogometa, verbalno se obrušio na trenera Petrolula Razvana Lucescua nakon poraza od Dinama. Trener Getafea nije birao riječi, upravo je u njemu našao glavnog krivca.

- Trener Lucescu je kriv za poraz! Ne znam zašto Albin nije bio u prvoj momčadi, on je prošle sezone igrao sjajno. A kad ga je i uveo u igru, bio je na desnoj strani, iako nikad tamo nije igrao. Teixiera je bio na centru, a Mustivar desno, zbog čega smo izgubili kontrolu igre. Teixera je morao biti desno, Albin u sredini, a Mutu lijevo i tako bi Petrolul bio daleko opasniji, rekao je Contra pa dodao:

- Volim napadački nogomet, ali ne smije se srljati. Navijači su tjerali momčad naprijed, i to je odlično, ali trener je tu da smiri momčad, a ne da bezglavo jurišamo naprijed. Svi ste vidjeli kako je to završilo.

>>Pobjeda Dinama je nezaslužena, zabili su tri gola iz tri prilike

Komentara 1

MA
majeltomoguce
11:06 22.08.2014.

Ovo što je rekao na kraju je ključ i za ovu utakmicu, ali i za 80% neuspjeha Dinama u Europi i domaćem kupu unatrag nekoliko godina. Dinamo je konačno odigrao zatvoreniju utakmicu - pametnu utakmicu. Rezultat: dali su više golova, a primili manje što je na prvu iznenađenje, ali tako to funkcionira u kup sistemu. Tko srlja sa napadima - izgubit će. Totalno napadački se igra jedino kada imaš negativan rezultat ili kada si super dominantan u ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije