Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Rovinju

Ćorluka ozlijedio gležanj i napustio trening reprezentacije

Vedran Ćorluka
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/7
31.05.2016.
u 20:37

Ne znamo koliko je jako stradao gležanj, ali odmah ćemo napraviti magnetsku rezonancu - kaže liječnik reprezentacije, dr. Boris Nemec

I dok svi čekaju da hrvatski izbornik Ante Čačić objavi popis igrača za Euro na posljednjem treningu reprezentacije Vedran Ćorluka je ozlijedio gležanj te je napustio trening na pripremama u Rovinju. 

- Ne znamo koliko je jako stradao gležanj, ali odmah ćemo napraviti magnetsku rezonancu i tada ćemo znati kakvo je točno stanje - izjavio je liječnik reprezentacije, dr. Boris Nemec. 

>>San Marino je dobar odabir, da s osmijehom odemo na Euro

Komentara 12

DU
Deleted user
21:37 31.05.2016.

Ajd nadam se da ce do prvenstva biti sve ok... Sretno Carli...

MA
...Marsijanac
20:41 31.05.2016.

Aha, a kako sada izgleda odluka Cacica da odstrani Lovrena!

JU
juroqueteamo2
01:02 01.06.2016.

Najbolji odbranbeni igrac u Engleskoj (a i u hrvatskoj reprezentaciji) je Dejan Lovren. A posto se nije poklonio Caru Lazaru Cacicu, on ne igra. Cacic je time oslabio obranu Hrvatske i napravio glupost tipicnog diktatora koji je izrastao u Jugi. Kad budu ispali radi slabe obrane, Cacic ce to pravdati nekim glupim izgovorom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije