Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NADA

Ćorić u Bayernu postavio rekord, u Dinamu obećao napuniti stadion

Ante Ćorić
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
03.09.2014.
u 16:36

U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!

Ante Ćorić velika je nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama, posebice u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Već sljedećeg dana na njegovu je adresu stigla pozivnica Nenada Gračana za reprezentativnu U-21 akciju u Latviji. Jer jasno je, s takvim se igračem ne treba i ne smije čekati...

Ante Ćorić odrastao je u pravoj nogometnoj obitelji, otac Miljenko bio je trener brojnih zagrebačkih klubova, braća Ivan i Josip veliki nogometni talenti. Maleni Ante često je oca pratio na raznim treninzima, naganjajući loptu po cijele dane. Kao petogodišnjak stigao je u Hrvatski dragovoljac, a četiri godine poslije prešao je u NK Zagreb.

No, već od ranih dana na njegovu su adresu stizale različite ponude. Bayern, Chelsea, Barcelona i Roma, svi su željeli hrvatskog "wunderkinda" dovesti u svoje redove. Ante Ćorić tada je redovito i pohodio trening-kampove europskih velikana. U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ćorić je klasa poput Bobana i Prosinečkog!

Ključne riječi

Komentara 10

MA
magnum2013
17:40 03.09.2014.

Nije on i jedini iz te dobre nogometne škole koji je svijetla budućnost. Sad si zamislite kako bi bilo u Dinamu da još nema i onih buntovnika koji žele srušiti Dinamo i da imaju podrške sa tribina. Očito im smetaju ovakovi dobri rezultati i svojim ponašanjem otjerali su ljude koji žele u miru pogledati utakmice. Zamislite da se ovakav igrač pojavi na Poljudu. Novine nebi prestajale sa pisanjem.Zato još jednom bravo trenerima koji se brinu za ovu talentiranu djecu.

DU
Deleted user
16:48 03.09.2014.

Bravo Dinamo ,bravo Ćorić.

Avatar cluesblues
cluesblues
19:21 03.09.2014.

nema zime dok je dinamove skole nogometa i dobrog skautinga - evo dva smo vunderkinda prodali u dvije sezone (kovacica i halilovica) i opet imamo novog, a ovaj decko igra sa 17 godina cak i puno zrelije u seniorskom nogometu nego prethodna dvojica u tim godinama - corica treba zadrzat u klubu jos bar 2-3 sezone pod svaku cijenu jer ce nosit momcad i jer ima takve poteze da se zbog njih stvarno isplati dolazit na utakmice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije