Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamov 'wunderkind'

Ćorić otkrio što misli o odlasku iz Dinama i s kime želi mijenjati dres u Ligi prvaka

Dinamo - Slaven Belupo
Goran Stanzl/PIXSELL
30.08.2015.
u 12:58

Bayern ne trebam ni komentirati. Slabe strane? Ma tamo ne curi nigdje, kaže Ćorić.

Ante Ćorić se vratio u formu. Asistirao je protiv Splita, zabio protiv Istre 1961, pa briljirao protiv Skënderbeua, a i jučer u dvoboju protiv Slavena Belupa ponio titulu junaka utakmice. 

Jeste li jučer pratili dvoboje Bayerna i Arsenala?

- Joj, jesam. Ne znam što bih rekao. Newcastle je protiv Arsenala rano dobio crveni karton, pa je to bila malo drugačija utakmica, dok Bayern ne trebam ni komentirati. Slabe strane? Ma tamo ne curi nigdje, haha.

Veselite li se Ligi prvaka? Kojem se igraču najviše divite?

- Pa di se neću veselit, a od igrača se radujem igranju protiv Mesuta Özila. Čudo kakav je to igrač. Baš moj tip igrača, igra i moju poziciju. Volio bih se s njim i mijenjati za dres. Makar ne bi bilo loše imati niti dres Robbena.

Zoran Mamić vjeruje u vas, tvrdi da Maksimir možete napuniti za 15-20 milijuna eura...

- Haha, ne znam je li to pohvala, ali meni se ne ide iz Dinama. Želim ovdje postati standardan igrač, mislim da sam sada na dobrome putu. Uživam igrati za Dinamo, pa meni je to dječački san. A još smo u Ligi prvaka. Razmišljam samo o Dinamu i ne idem nigdje. Nadam se što duže - kaže Ćorić.

A što Ante Ćorić kaže o nastupima za U-21 reprezentaciju i mogućem okršaju s bratom koji igra za Lokomotivu pročitajte na portalu Goal.com.

>>Dinamo rutinski protiv Slavena Belupa: 50 utakmica bez poraza!

Komentara 21

DI
dinamojavolim1
13:29 30.08.2015.

bravo coricu,samo ti nama ostani

VL
vladek
13:21 30.08.2015.

Bravo dečko,samo ti ostani u Dinamu,da ti se ne dogodi isto kao sa Halilovićem

GA
gasparri
13:37 30.08.2015.

Bravo dečec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije