Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno priznanje

CNN: Halilović predvodi listu mladih igrača koji će obilježiti LP!

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.09.2014.
u 20:01

Uz njega su na listi: Hakan Çalhanoglu (Bayer Leverkusen), Ruben Neves (Porto), Kingsley Coman (Juventus), Lucas Ocampos (Monaco)

Danas počinje Liga prvaka, najelitnije klupsko nogometno natjecanje, a posljednjih nekoliko godina uglavnom su ga obilježili Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, dvojica igrača koja se izmjenjuju u naslovima najboljeg igrača i strijelca tog natjecanja.

No, u Ligi prvaka svake se godine nametne i netko od mladih igrača, otkrivaju se novi talenti, a najjača liga svijeta za njih je odličan izlog.

Stoga je CNN odlučio napraviti listu mladih igrača koji bi mogli obilježiti sezonu 2014./15., a za njih je to napravio Tor-Kristian Karlsen, jedan od vodećih europskih skauta. On je napravio svoju listu, a među petoricom nalazi se i Alen Halilović.

"Barcelonin ofenzivni veznjak Alen Halilović, koji je debitirao za reprezentaciju Hrvatske u dobi od 16 godina", trenutačno igra za B momčad katalonskog kluba, ali se očekuje da bi ove sezone već mogao i do seniorske momčadi", opisuje Karlsen Halilovića, kojeg je stavio na prvo mjesto. 

Uz njega su na listi: Hakan Çalhanoglu (Bayer Leverkusen), Ruben Neves (Porto), Kingsley Coman (Juventus), Lucas Ocampos (Monaco).

Ovo je zasigurno još jedno veliko priznanje za hrvatskog reprezentativca koji je bio proglašen i najboljim svjetskim igračem rođenim 1996. godine. Na njemu je da marljivo radi i trenira u B momčadi, a s obzirom na to da ga je Luis Enrique nekoliko puta pohvalio, priliku da zaigra s Rakitićem, Messijem i društvom u najvećim utakmicama sigurno će dobiti, samo mora biti strpljiv.

>>Barca B zamalo prokockala 3:0, Haliloviću pola sata

Komentara 2

DI
didery
20:12 16.09.2014.

neće on još dugo do prve momčadi

MT
mladen.turcic
08:20 17.09.2014.

vjerojatno ce tamo brze napredovati u razvoju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije