Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mourinho i dalje prvi

City nadigrao Chelsea u Londonu, ali završilo je bez pobjednika

Chelsea - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
31.01.2015.
u 20:33

U nastavku susreta City je bio bolja momčad, konstantno je pritiskao, ali nije uspio zabiti gol. Gosti su na kraju utakmice imali bolju statistiku skoro u svim segmentima, ali nisu uspjeli doći do pobjede

U derbiju 23. kola Premiershipa na Stamford Bridgeu su se sastali Chelsea i Manchester City, a utakmica je završila 1:1. Iako su gosti bili bolja momčad, iz Londona odnose samo bod.

Prvi je poveo Chelsea u 41. minuti. Bila je to sjajna akcija, Ivanović je fenomenalnom loptom pronašao Hazarda na lijevoj strani, on iz prve dao u sredinu, a Remy je zabio za vodstvo. Cityju je tako ovo bila šesta uzastopna utakmica na kojoj je primio pogodak, gori niz nisu imali od svibnja 2012. godine.

Samo četiri minute kasnije gosti su izjednačili. Jesus Navas ubacio je s desne strane, Courtois loše reagirao i lopta je došla do Aguera. Argentinac je opalio po golu, a David Silva skrenuo loptu u mrežu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

U nastavku susreta City je bio bolja momčad, konstantno je pritiskao, ali nije uspio zabiti gol. Gosti su na kraju utakmice imali bolju statistiku skoro u svim segmentima, ali nisu uspjeli doći do pobjede. Posjed lopte im je bio 55 posto, imali su deset udaraca (pet u okvir), a Chelsea samo tri (dva u okvir). 'Građani' su imali sedam kornera, više točnih dodavanja i dobivenih duela...

Zanimljivo je da je Manchester C. ove sezone bez prvenstvene pobjede u Londonu. Četiri puta je igrao u gostima protiv londonskih momčadi i niti jednu utakmicu nije pobijedio. Posljednji puta kada u glavnom engleskom gradu nije slavio u cijeloj sezoni dogodilo se u sezoni 2008./09.

Momčad Josea Mourinha tako je i dalje ostala vodeća, ima pet bodova više od Cityja.

>>Pogledajte kako je Halilović u stilu Messija zabio u pobjedi Barcelone B

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije