Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNE METODE

Ćiro uveo igrača, pa ga istjerao nakon tri minute

Zagreb - Zadar
Luka Stanzl/PIXSELL
24.10.2014.
u 22:30

– Zaj...vao se. Čim je ušao, počeo je driblati, nešto izvoditi s loptom! E pa neće! I odmah smo primili prvi gol, jer se on htio pokazati – objašnjavao nam je Ćiro otkud takva, usudili bi se reći, avangardna trenerska odluka da igrača koristi tek tri minute....

Ćiro 0 - Medić 3. Da je u susretu bivših suradnika bilo suprotno, barem prema najavama šefa Zagreba, Dražen Medić bi dok ovo čitate, bio u nogometnoj mirovni... No, nije, pobijedio je Ćirin Zadar, a bez obzira što je rezultat za našeg legendarnog trenera bio katastrofalan, uostalom to mu je četvrti poraz u nizu, Ćiro je (očekivano) briljirao u Kranjčevićevoj. Mirno je sjedio na klupi, vadio jednu po jednu iz džepa i otpuhivao dim. A zatim je, u 43. minuti, napravio izmjenu. U igru je uveo, pokazat će se kasnije, nesretnog Domagoja Muića. Jer, taj je u igri izdržao ravno tri minute! I onda je Ćiro njega zamijenio!

– Zaj...vao se. Čim je ušao, počeo je driblati, nešto izvoditi s loptom! E pa neće! I odmah smo primili prvi gol, jer se on htio pokazati – objašnjavao nam je Ćiro otkud takva, usudili bi se reći, avangardna trenerska odluka da igrača koristi tek tri minute....

Hoćete li kazniti dečka?

– Ja? Ma kakvi... Mlad je još, junior, ne kuži taj još da je zaje..o – dodao je Ćiro. Tipično za njega, čas se ljuti, čas ga ljubi. Ne bi se čudili da su u autobusu za Zadar šef i nesretni nogometaš - zagrljeni sjedili... Vidjelo se po tome, u Ćiri ima mladenačkog duha, ne trpi ni sekunde da ga netko povlači za nos. A, opet, bude mu kasnije žao zbog silovite reakcije. Inače, sva tri gola brončanom izborniku ‘pakirao’ je – Boban! Istina, ne kapetan iz Francuske, već njegov prezimenjak Gabrijel Boban. A Gabrijel je zabijao poput – Batistute! Prvi gol, kada je spomenuti Muić iznervirao trenera, opalio je silovito iz daljine, ljevicom preko vratara u suprotni kut, zatim je istom nogom povisio na 2:0 pogodivši majstorski od stative, a zatim i izborio jedanaesterac natjeravši frustriranog Ćirinog vratara Mladena Matkovića da ga sruši. Kapetan Josip Jurendić tek je obavio posao s bijele točke.

– Nedostajala su mi tri igrača, kadar mi je slab, a mogli smo još i gore proći – žalio se Ćiro, pa okrenuo ploču:

– Ali, ne dam se! Iako sam na dnu ljestvice, ja sam siguran da ćemo ostati u ligi!

Pjesnici su blistali, a trener Željko Kopić je ponosno nakon trijumfa nad legendom kazao:

– Dolaze Dinamo, Hajduk i Split, a s ovakvom igrom ne bojimo se nikog! Imat će svi ovdje teškog protivnika...

>> Medić nadmudrio Ćiru: Zagreb zabio tri gola Zadru

Komentara 10

IV
ivica.vranjic
23:21 24.10.2014.

Ciru za premijera! Koliko bi ih on povadio iz Vlade? Sve! Zajebavaju se na nas racun!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:47 24.10.2014.

Ćiru za premijera a Mamića za ministra kulture

MA
marianna.amigya
11:49 26.10.2014.

Ciro moj ! strpljenje ! Langsam ,langsam Patientia ! Polako,polako ! Kuda ta zurba ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije