Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OSTANAK

Ćiro preuzima Zadar: Još uvijek sam najbolji trener

Ćiro Blažević
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.09.2014.
u 20:10

– Gledao sam ih i vidio da tu ima dobroga materijala. Da, uvjeren sam da mogu spasiti Zadrane od ispadanja. Sinovčić je prihvatio moje uvjete. Osjećam se izvrsno, još uvijek sam najbolji trener – kazao je Ćiro.

Legendarni trener Miroslav Blažević (79) dogovorio se gazdom Zadra Renom Sinovčićem da će preuzeti momčad. Priznaje da ga je zaintrigirao poziv iz Stanova, gdje ga sa Zadrom čeka grčevita borba za ostanak.

– Gledao sam ih i vidio da tu ima dobroga materijala. Da, uvjeren sam da mogu spasiti Zadrane od ispadanja. Sinovčić je prihvatio moje uvjete. Osjećam se izvrsno, još uvijek sam najbolji trener – kazao je Ćiro, koji je prošle sezone briljirao kao trener tuzlanske Slobode vrativši je u Premijernu ligu BiH.

U HNL-u je trenirao: Dinamo, Hajduk, Rijeku, Osijek, Varteks i Zagreb. Prvi trening u Zadru imat će u četvrtak.

>> Ćiro Blažević: 
Zar je dovoljno 
biti nečiji brat da budeš trener?

Komentara 11

Avatar morski covik 3
morski covik 3
22:32 01.09.2014.

Zadar... Bezigrad? Jel' to to?

L0
luena 01
21:09 01.09.2014.

Sretno Ciro samo se bojim da neces dugo ostat u Zadru,mozda ko i u Zagrebu koji si trenirao pa si potjeran... Budi skroman , ne hvali se sam nek te hvale...

MA
magnum2013
10:59 02.09.2014.

Evo se ispunio san nekim novinarima i Čiro im opet u HR nogometu. Neznam koliko će zbog svojih "kvaliteta" ostati, ali kraj prvenstva dočekati sigurno neće. Nabrojite klubove koje je zadnjih godina trenirao i u kojem rangu pa će namm svima biti jasno kakovo ljudi imaju mišljenje o kvalitetama. Propala mu šansa da vodi reprezentaciju RS pa je dobar i Zadar. No za jedno mu sigurno treba skinuti kapu: U tim godinama i rezultatima još uvijek redovito prodaje muda pod bubrege!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije