Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legende u loži

Ćiro Blažević je Mourinhu postavio pitanje koje ga je nasmijalo do suza

Blažević - Mourinho
Foto: Pixsell
1/5
29.03.2017.
u 17:22

Portugalac je utakmicu Hrvatske i Ukrajine pratio iz svečane lože u društvu bivšeg hrvatskog izbornika.

Jose Mourinho prošli je tjedan boravio u Zagrebu kako bi pogledao kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Ukrajine, sastao se s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, a prema pisanju engleskih medija i pregovarao oko transfera Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

Utakmicu je pratio iz svečane lože u društvu bivšeg hrvatskog izbornika Miroslava Ćire Blaževića. Legendarni 'trener svih trenera' na Facebooku je podijelio dio razgovora koji je vodio s Portugalcem.

- Stalno me pitate kako mi je bilo s Mourinhom. Jesmo, dosta smo razgovarali. Zna francuski, i on i njegov pomoćnik. I smijali smo se. Pitam ja njega: "Jesi li zaradio sto milijuna?" One me gleda, lagano kimne glavom. A ja njemu: "Imaš dvoje djece. To dvoje djece imat će četvero djece. Nemaš puno, potroši i ti nešto..." Oh, kako se slatko i dugo smijao - napisao je Ćiro.

>>Mourinho otkrio pravi razlog zbog kojeg je stigao u Hrvatsku

>>Mourinho svjedočio sjajnoj atmosferi, nakon Kalinićeva gola došlo do erupcije oduševljenja!

Komentara 1

AM
Ameise
18:30 29.03.2017.

Samo se na nasem podneblju ljudi raspituju koliko zaradjujes i koliko si zaradio. Gade mi se takvi ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije