Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Idemo dalje'

Ćiro: Optimist sam, i protiv Brazila možemo napraviti podvig

Miroslav Blažević, Ćiro (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
07.12.2013.
u 10:28

- To što Brazil nije igrao kvalifikacije i što nije u natjecateljskom ritmu ne znači nam ništa. Ne vidim u tome našu prednost

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji pripala je velika čast da s Brazilom 12. lipnja sljedeće godine otvori Svjetsko prvenstvo. Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević uvjeren je kako se možemo nositi s jednim od favorita natjecanja.

- Brazil je favorit, to je svima jasno, ali uvjeren sam da možemo protiv njih. Mogli bi oni imati kočnicu na prvoj utakmici, a mi imamo potencijal da napravimo pravi podvig. Igramo sličan nogomet i to nam odgovara. Optimističan sam, kazao je Ćiro za HRT i dodao:

- To što Brazil nije igrao kvalifikacije i što nije u natjecateljskom ritmu ne znači nam ništa. Ne vidim u tome našu prednost jer, vjerujte mi, oni će do početka prvenstva biti u savršenoj formi.

Na kraju je Ćiro zaključio:

- Uvjeren sam da smo bolji od Meksika i Kameruna te da ćemo zajedno s Brazilom proći dalje.

>>Osim: BiH može proći, Hrvati imaju jako neugodnu skupinu

Komentara 2

Avatar Scheweningen
Scheweningen
12:04 07.12.2013.

Bog te čuo Ćiro. Trebali bi igrati 150% da bi se to ostvarilo i naravno da nas sreća ne napusti. To je realnost

VL
????
15:41 07.12.2013.

E moj Ćiro, da je Kovaču samo malo te sreće koju si ti imao u Francuskoj, moglo bi biti svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije