Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener svih trenera

Ćiro zaštitio svoje igrače i nije dao da autobus krene! Evo zašto...

14.09.2014., Zadar - 8. kolo MAXtv 1. HNL, NK Zadar - NK Slaven Belupo. Miroslav Ciro Blazevic. Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
01.10.2014.
u 12:32

Nema šanse da krenemo. Dečki su zadnji put jeli u dva popodne, grmio je Ćiro, a tada su na motoru stigle banane, naranče i jabuke.

Palio je cigaretu za cigaretom, besciljno lutao oko Parka mladeži. Ćiri Blaževiću teško je pao poraz Zadra od Splita, teško mu je pala spoznaja o svim limitima njegove momčadi. Autobus s igračima je stajao, tekla je petnaesta minuta kašnjenja, policijska pratnja ispitivala je kad se može krenuti. A Ćiro je dao naredbu – stop!

– Autobus ne kreće dok igrači ne dobiju voće – bio je odlučan trener svih trenera.

I ta spoznaja da su igrači trebali putovati kući bez obroka pogodila ga je kao i poraz na travnjaku.

– Stali bismo na nekoj benzinskoj pumpi – objašnjavao je Ćiri profesor Josip Bajlo.

– A što će ondje kupiti, sendviče? Ne, bez voća ne idemo. Pa zadnji put jeli su u dva poslijepodne – govorio je odrješito Ćiro.

Odmah je u akciju krenuo njegov sin Miro. Zajedno s obiteljskim prijateljem, uglednim splitskim odvjetnikom Ivom Smrkom, Blažević junior sjeo je na motocikl i odjurio do obližnje voćarnice. Za petnaestak minuta vratili su se s velikom kutijom punom voća. Kupljene su 22 banane, 22 naranče i 22 jabuke, momčad je dobila vitamine i tek tada je Zadar krenuo kući. Igrači su slasno smazali sve što im je Ćiro priredio. Stao je na njihovu stranu u tom trenutku, uvijek je bio takav prema igračima. Ali, Weitzer, Jerbić, Hrgović i društvo tek sada moraju znati što ih čeka.

Ćiro će im prirediti pakao ponove li još jednom onako mlaku predstavu kao što je bila ona protiv Splita. Odnosno, neće im to više nikada pasti na pamet. Već ovaj tjedan Ćiro će ih srediti. Najprije ih je "vitaminizirao", a sad ih čeka "galvaniziranje".

>>Ćiro: Vjerujte ovom starom čovjeku, neki žive u iluziji!

Komentara 7

FA
Fake
14:29 01.10.2014.

Ćiro,legendo.

AV
AVAZ
15:18 01.10.2014.

Ciro majstore nedaj hrvatskog kluba Zadar svi su protiv Zadra a sudije posebno

VD
Vojo Dodevski
22:06 02.10.2014.

...Bile su i 22 shljive, 22 kivi-ja...Preterujete reklamirajuci ga. Shta cete sutra pisati? Chiro kupio lakovane cipelice, brijao se u centru Zadra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije