Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener u problemima

Ćiro izgubio živce nakon poraza: Sve ću ih potjerati!

Ćiro
Foto: fksloboda.ba
09.04.2014.
u 16:56

– Ne znaju oni mene. Potjerat ću ih onako kako samo ja znam. Pitaju me prijatelji gdje sam svih ovih dana. Odgovaram im u p.... materinoj

Ćiro Blažević došao je do prvih problema otkako je preuzeo tuzlansku Slobodu. U subotu je poražen od Graničara (0:2) te za vodećim Jedinstvom zaostaje tri boda. Prvi poraz na klupi Slobode silno ga je pogodio.

– Ne znaju oni mene. Potjerat ću ih onako kako samo ja znam. Pitaju me prijatelji gdje sam svih ovih dana. Odgovaram im u p.... materinoj. Ne znam ni sam gdje mi je glava. Upamtit će oni mene svi. Nigdje ih neće biti, p.... im materina. Zadali su mi velike brige nakon poraza. To je bruka, rekao je Ćiro za Dnevni avaz.

Foto: Vedran Žganjec-Rogulja/PIXSELL

Kratko je prokomentirao otkaz Roberta Jarnija u Sarajevu, za koji je doznao tek od novinara.

– Ma nije moguće... Jako mi je žao zbog njega.

>>Ćiro žrtva emisije 'U zdrav mozak': "Odite i ti i Mamić u ..."

Komentara 3

BO
bosutska
17:13 09.04.2014.

Ciro! Kad pobijedis pobjedio sam kad se gubi izgubili su ja te volim ali probaj bez onoga p**** im m*******.

AN
Andreeejjj
19:28 09.04.2014.

Koji folerant i glumac je taj Čiro, uffffffffffffffffffff...

TT
trpimir.trpimir
19:42 09.04.2014.

Davno je on prestao biti trener. Ostale su samo njegove pedagoške metode, psovanje igrača, pljuvanje, kao da radi na ulici, nema više ništa u sebi akademsko. Lako je biti trener sa dobrim igračima, stvori Ćiro igrača, a ne gdje god dođeš dobiješ otkaz. Momci se u Premjer ligi bore za sitnu lovu, a ti im j.... m.... a imaš ugovor koji oni mogu samo sanjati, i tko bi te takvog volio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije