Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrenuo ploču

Ćiro: Mamić me je demantirao u svemu, on je genije, a ja sam papak!

ćiro blažević
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/2
02.03.2015.
u 21:40

- Ako su krenuli u privatizaciju, sigurno su dobro razmislili, veliki odvjetnik Hanžeković sudjeluje u tome i ne možemo ne shvatiti ozbiljno njihovu namjeru

Jučer se na emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji razgovaralo o privatizaciji Dinama, a jedan od sugovornika bio je i Miroslav Ćiro Blažević. Iako je donedavno bio protiv Mamića i krivio ga za sve loše u hrvatskom nogometu, sada je okrenuo ploči i rekao da je shvatio neke stvari.

- Ako su krenuli u privatizaciju, sigurno su dobro razmislili, veliki odvjetnik Hanžeković sudjeluje u tome i ne možemo ne shvatiti ozbiljno njihovu namjeru. I ja sam nekoć bio predsjednik i vlasnik tog famoznog kluba. Niti jedan klub u Hrvatskoj, a možda i u svijetu, ne može se s njim usporediti. I sjećam se kad sam bio vlasnik, onda mi je Gojko Šušak rekao: "Ćiro, napusti to. Gledatelja nema jer oni ne dopuštaju da ovaj klub bude nečiji jer to je njihov klub. I tada sam zamolio Tuđmana da mi dopusti da prekinem s tom avanturom i prestanem biti predsjednik i vlasnik, rekao je Ćiro i dodao:

- Ako je Mamić ovo začeo, onda ja moram šutjeti jer on je mene demantirao u svemu. I na kraju moram reći "Mamiću, ti si genije, a ja sam papak!".

Nije želio nagađati koliko Dinamo može vrijediti, ali je ipak i to komentirao.

- Sigurno je da Dinamo kao brend ima moralno pravo postaviti visoku cijenu. 

Sandra Švaljek, dogradonačelnica Zagreba, odbila je sudjelovanje Grada u cijeloj priči, a Ćiro to podržava.

- Ova naša draga gradonačelnica bila je odlučna kada je rekla da Grad neće u tome sudjelovati. I ja joj čestitam jer je mislila na svoj grad i shvatila je da za nju ima bitnijih stvari. A ovo je jedan pogon koji samo Mamić može držati!

>>Ćirinih prvih 80! 'Najveća želja mi je dočekati 81. i Davora Šukera na volej!'

Komentara 31

DU
Deleted user
21:56 02.03.2015.

Ti si dokaz poslovice: " Stara vučina, pseća sprdačina". Ćiro mani se medija!

MA
Mars......
22:40 02.03.2015.

I na kraju moram reći "Mamiću, ti si genije, a ja sam papak!".>>>>>>>>>>> Napokon je i Ciro progledao. Mamic je marketinski genij ,odlican direktor i menadjer.

Avatar links
links
21:49 02.03.2015.

stari ljigo, zaradio miliune na Dinamu, čovjek za sve sisteme i sve predsjednike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije