Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodio bi reprezentaciju

Ćiro opet izgubio živce: Kome smeta Republika Srpska?

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.04.2014.
u 17:34

– Mladenu Pavkoviću trenutačno se sudi zbog napastovanja djevojčice od 18 godina, a sada je ta moralna vertikala napala mene koji sam toliko učinio za hrvatski narod

Nakon što su branitelji napali Ćiru Blaževića zbog njegovih izjava da bi vodio reprezentaciju Republike Srpske, trener svih trenera ponovno im je odgovorio. Posebno se obrušio na predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 1991. godine.

Mladenu Pavkoviću trenutačno se sudi zbog napastovanja djevojčice od 18 godina, a sada je ta moralna vertikala napala mene koji sam toliko učinio za hrvatski narod, rekao je Ćiro za Alo.rs te dodao:

– Mislio sam sve što sam rekao i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek ode u pi... lijepu materinu, za kraj je rekao Blažević.

>>Ćiro razljutio branitelje: Dobro je što te Mamić potjerao iz Hrvatske!

>>Zašto ja ne bih vodio Republiku Srpsku? Imam istomišljenika u Zagrebu

Komentara 38

JA
JackRussell
17:51 22.04.2014.

Ma šta si ti učinio za hrvatski narod?!?!!? Tako što si vodio reprezentaciju? Ma evo, svi živimo bolje od tvog vođenja reprezentacije....a Ćiro ako ne shvaćaš zašto ljudi ne mogu smisliti Republiku Srpsku, onda se vidi u kakvom svom svijetu živiš.

TT
tik tak
18:59 22.04.2014.

Stari pokvarenjak!!!

DU
Deleted user
19:34 22.04.2014.

Radi se o covjeku kojemu je u zivotu novac na prvom, drugom, trecem,......mjestu. Za novac i medije on bi hapravio sve. Poslije ovakvih izjava bez obzira na poznu starost i senilnost treba mu oduzeti cin brigadira HV koji nikada i nije zasluzio. Uz aboliciju srba jedna od velikih gresaka jedinog i prvog hrvatskog predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije