Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PETEV JE POGREŠKA'

Ćiro: Dinamo je nekonkurentan, u momčadi je puno pukotina, a u opasnosti je i naslov

Dinamo - Juventus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
28.09.2016.
u 19:19

"Javljeno nam je da će novi trener, bivši bugarski izbornik Petev preuzeti Dinamo. Šteta, mislim da je Sopić zaslužio šansu. Iskoristiti ga za dvije utakmice kako bi se dovelo stranca – štetno je. Gubite jednog čovjeka, a ne znate što dobivate s drugim."

Bivši hrvatski izbornik i nekadašnji trener Dinama Miroslav Ćiro Blažević pozorno prati sve događaje u Maksimiru. Ćiro se sada osvrnuo na jučerašnji neugodan poraz od Juventusa (0:4) te dovođenje novog trenera Ivajla Peteva.

– Nemojmo sami sebe zavaravati, ovaj krah Dinama protiv Juventusa (0:4) smo i očekivali. Ništa drugo razuman čovjek nije niti mogao očekivati. Narod je sve odavno rekao u svojim poslovicama – ne možeš imati i jare i pare!

Dakle, Dinamo je posve nekonkurentan, ovakva momčad u Ligi prvaka nema što tražiti, a zadovoljavati se rečenicama kako se skuplja potrebno iskustvo je priča za malu djecu. Rasprodana momčad koja je prije ili poslije morala torpedirati dobrog trenera Zlatka Kranjčara i u ovoj utakmici je pokazala svoje limite. Ali i opasne pukotine, pa se s pravom poteže pitanje hoće li Dinamo uopće i u domaćem prvenstvu biti konkurentan za borbu za naslov prvaka. Vidjeli smo što se nedavno dogodilo u Rijeci. Juventus se doslovce prošetao kroz Zagreb, ne svojom agresijom, već s Dinamovom pomoći.

Istina jest da se nogomet sastoji i od pogrešaka i da je svaki pogodak plod nečije pogreške. Jer, da je sve idealno, ne bi nikad bilo golova, zar ne? Ali, Dinamove pogreške u ovoj utakmici bile su toliko nespretne, početničke, grozne, da sam se i sam zapitao – je li to moguće. Mislim da je uzrok tim pogreškama strah koji se uvukao kod igrača. Bez samopouzdanja i povjerenja u vlastite mogućnosti nema dobrog nogometa. To se upravo i događa Dinamovim igračima.

Eto, javljeno nam je da će novi trener, bivši bugarski izbornik Petev preuzeti Dinamo. Šteta, mislim da je Sopić zaslužio šansu. Iskoristiti ga za dvije utakmice kako bi se dovelo stranca – štetno je. Gubite jednog čovjeka, a ne znate što dobivate s drugim. Petevu će trebati dosta vremena da se upozna sa situacijom i u klubu i u momčadi, a Dinamo baš vremena i nema – poručio je Ćiro preko svoje službene stranice.

Komentara 7

Avatar Made in Germany
Made in Germany
19:57 28.09.2016.

Pa ovaj sadrzaj je, za razliku od prijasnjih izjava Blazevica, u redu i slozio bi se sa tim. Jedan mali moj dodatak. Mozda nebi ni bilo lose da Dinamo ne osvoji 1-2 godine naslov prvaka Hrvatske. Jel kao kod covjeka,, kad je prazan i kad miruje, dodju nove ideje i nova saznanja. Dobro bi bilo opcenito i za 1 HNL. Sjetimo se samo prije nesto vise od 10g kad je Dinamo zavrsio u ligi za bedaka i play out-u. Nakon te godine startao fantastican niz osvojise i vise od 10 prvenstva zaredom. Puno puta igranja u Europi do Bozica, novaca od prodaje igraca itd.

Avatar fuzzy
fuzzy
20:55 28.09.2016.

Da nije bilo Mamića, Dinamo bi bio slika i prilika impotentnih i bankrotiranih klubova Hajduka, Varteksa ili (u komšiluku) Zvezde i Partizana. Ovako je (manje-više) isto tako impotentan ali barem nije bankrot. Dinamo = pušioničari.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:26 28.09.2016.

Ovo je lošija ekipa nego kad smo igrali LIGU ZA BEDAKA a tad su bili 90% dečki iz odlične mlade repke u Dinamu, ovo su igrrači za Slaven Belupo i taj nivo igre i jedino zato i nisu još i oni prodni a Ćorić će ostat ko i Halilović i Kovačić vječni talent i nikad ništa od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije