Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledao s tribina

Ćiro Blažević vraća se u HNL i preuzima Zadar?

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Tino Jurić/Pixsell
01.09.2014.
u 08:28

Kad bi zaista preuzeo Zadar, bio bi mu to sedmi klub u HNL-u kojeg je vodio, prije je bio na klupama Dinama, Varteksa, Osijeka, Rijeke, Hajduka i Zagreba

Nakon ostavke Ferda Milina na mjesto trenera, Zadar je u jučerašnjoj utakmici protiv Rijeke vodio njegov pomoćnik Zvonimir Jurić. No, utakmica je za njih ispala prava noćna mora, izgubili su 1:6. A ono što je vrlo zanimljivo i što je zaintrigiralo mnoge, utakmicu je s tribina pratio Ćiro Blažević.

I odmah je kuloarima krenula kružiti priča da je Reno Sinovčić odlučio angažirati 'trenera svih trenera' kako bi probudio momčad i dao joj dodatnu motivaciju.

Ćiro je trenutačno bez posla, prošle sezone uveo je tuzlansku Slobodu u prvu ligu BiH, a nakon toga odstupio s mjesta trenera. Kad bi zaista preuzeo Zadar, bio bi mu to sedmi klub u HNL-u kojeg je vodio, prije je bio na klupama Dinama, Varteksa, Osijeka, Rijeke, Hajduka i Zagreba. 

>>Rijeka se poigrala sa Zadrom, Split pao u Kranjčevićevoj

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
10:52 01.09.2014.

Hvala Bogu ako se Čiro vrati jer balkanska liga bez njega nije ona prava..

DU
Deleted user
09:21 01.09.2014.

Evo ga dolazi čuveni spasilac Ćiro ....... ma ispast će iz lige kao i sa Zagrebom . Stari Broj Jedan je ishlapio , to je kad čovjek nezna kad treba otići u mirovinu i prepustiti svijet mlađima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije