Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Ćirin Zadar uvjerljiv, s 'trenerom svih trenera' pobijedili 4:0!

NK Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
14.09.2014.
u 17:59

Žrtva je bio najgori gost lige - Slaven Belupo.

Miroslav Ćiro Blažević bio je ono što treba Zadranima, a potvrdio je to debijem u Stanovima. Slavili su domaćini sa 4:0 protiv Slaven Belupa, najgore gostujuće ekipe u Prvoj HNL.

Zabili su Terkeš u sedmoj, Perišić u 22., Hrgović u 36. s bijele točke i Pušić u 83. minuti. Kao što je vidljivo, sve se riješilo u prvom poluvremenu, kad su euforični i motivirani Zadrani jednostavno bili prebrzi i prejaki za ekipu iz Koprivnice, koja će se i ove sezone boriti za ostanak u ligi.

Naravno, na utakmici je bilo 2500 gledatelja i većina ih je došla vidjeti kako će se Ćiro snaći u svom debiju. Snašao se i više nego dobro, sad Zadar ima osam bodova u osam kola, čime se izjednačio sa Zagrebom, Istrom i Osijekom, s time da pjesnici imaju susret manje. Farmaceuti su pak na četiri boda.

>> Ćiro Blažević protiv Slavena vodi svoju 221. utakmicu u 1. HNL

Komentara 4

AN
Android
18:42 14.09.2014.

Ćiro nije derpe!

VI
virkom
19:54 14.09.2014.

Ajde Ćiroooooo!!!!!!! Nema utakmice ispod 3 gola u protivničkoj mreži! Razbi ih Ćiro! Hebi im majku svima! BRAVO!!!

KA
kaktustzar
22:32 14.09.2014.

Bas su pismeni ovi novinari.. Ne znaju ni Prezime igrača napisat točno.. potrudite se malo kad članak pišete.. (hint - nije Perišić)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije