Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI PERU

Čile nakon golčine Vargasa u finalu Copa Americe, Henriquez nije ulazio u igru

Čile - Peru
Foto: Reuters
1/7
30.06.2015.
u 08:34

Čile u finalu čeka pobjednika drugog polufinalnog dvoboja između Argentine i Paragvaja.

Čile je u finalu Copa Americe, prvi put nakon 1987. Domaćin turnira je u polufinalu bio bolji od Perua s 2:1.

Junak Čilea je Eduardo Vargas koji je zabio oba gola. Svoju je reprezentaciju doveo u vodstvo u 42. minuti nakon čega je Peru izjednačio autogolom Medela (60.). Prolazak Čileu donio je Vargas u 64. minuti nakon sjajnog udarca s 30-ak metara. Napadač Dinama Angelo Henriquez nije ulazio u igru kod Čilea.

Treba napomenuti i da je Peru od 20. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Zambrano. No, Peru će se sigurno žaliti na suđenje budući da je prije toga Vidal rukom udario protivnika.

Čile u finalu čeka pobjednika drugog polufinalnog dvoboja između Argentine i Paragvaja.

>> Messi će zabiti gol i odvesti nas u finale Copa Americe!

Komentara 3

Avatar GaryLineker
GaryLineker
14:11 30.06.2015.

Čile je zasluženo u finalu. Reprezentacija koja igra najbolji nogomet na Copi. Imaju glavu i rep te ponajviše prepoznatljivu igru. Nadam se finalu protiv igrački najače reprezentacije Argentine.

DH
dalibor.hren
14:05 30.06.2015.

Kakva je to kuhinja!? Umjesto opravdanog crvenog Vidalu, isključenje Zambrana koji je za start možda zaslužio žuti karton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije