Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotio se

Cijela Srbija smije se promašaju godine napadača Partizana!

Uroš
Foto: Screenshot
1/2
19.02.2017.
u 18:15

Gotovo svi portali u Srbiji prenijeli su ovaj video i proglasili ga promašajem godine, a navijače se smiju nesretnom Đurđeviću.

Nogometaši Partizana u 22. kolu srbijanske lige u gostima su pobijedili Rad s 1.0 i nastavili lov na Crvenu zvezdu koja im bježi šest bodova.

Taj susret obilježio je Uroš Đurđević koji je postigao pogodak vrijedan tri boda, ali i koji se propisno osramotio u 75. minuti. Napadač Partizana dobro je iskoristio nesmotreno istrčavanje vratara i prošao s loptom prema golu na kojem nije bilo nikoga. No, otišao je malo u stranu, još i oklijevao prije udarca, pa je na kraju uspio promašiti prazan gol, pogodio je vratnicu.

Gotovo svi portali u Srbiji prenijeli su ovaj video i proglasili ga promašajem godine, a navijače se smiju nesretnom Đurđeviću.

>>'Novi Sivonjić': Pogledajte kako se osramotio napadač koji je trebao predvoditi Real Madrid

Komentara 5

Avatar miki67
miki67
19:27 19.02.2017.

Pa dokle čete sa tim naslovima "Cijela Srbija se smije, Cijela Engleska se smije, Cijela Italija sesmije..." kiksu srba, hrvata ili ne znam koga još. Oduvijek je bilo golova i promašaja, i ne znam šta bi tu trebalo biti tako smiješno.

NO
Noniak22
21:51 19.02.2017.

Ne zanimaju nas vijesti iz Srbije.

SA
Sale7
23:14 19.02.2017.

Gdje je Srbija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije