Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo otišao s terena

Cijela Italija piše o Mihajlovićevoj izjavi: Nećete vjerovati zbog čega je srpski nogometaš izašao iz igre!

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.10.2016.
u 09:51

Zaslužili smo izgubiti jer smo Interu dozvolili da igra, a mi se nismo držali plana. Ako se Torino ne ponaša kao Torino i ne igra svoju igru, mi možemo izgubiti od svakoga

U desetom kolu talijanskog prvenstva Torino je u Milanu izgubio od Intera (1:2), a igra kluba razljutila je trenera Sinišu Mihajlovića koji nije skrivao ljutnju.

– Zaslužili smo izgubiti jer smo Interu dozvolili da igra, a mi se nismo držali plana. Ako se Torino ne ponaša kao Torino i ne igra svoju igru, mi možemo izgubiti od svakoga, rekao je Mihajlović.

Srpski trener na konferencijama je uvijek bez dlake na jeziku, a i ovoga puta sasvim je otvoreno pričao o Ademu Ljajiću i njegovu izlasku iz igre. Naime, nogometaš je izjurio s travnjaka u 90. minuti pa je Torino ostao s igračem manje. Nagađalo se da je riječ o ozljedi, ali to na kraju nije točno.

– Ozljeda? Ne, to nije točno. Imao je želučanih problema, morao je svako malo trčati na WC. Jednostavno, nije mogao izdržati, a nije želio obaviti nuždu na travnjaku pa je požurio u svlačionicu – objasnio je Mihajlović čija je izjava brzo postala hit u Italiji.

Komentara 29

MA
matekapula
11:21 28.10.2016.

ovo je još jedan dokaz tko je vlasnik ovog medija. normalne ljude ni najmanje ne zanima izjava trenera da je neki igrač imao želučane probleme, imali smo ih svi. ali ovakvo nasilno stvaljanje srbina na naslovnu stranicu uz bombastične preuveličane tvrdnje kako "cijela Italija" bruji piše da je netko imao proljev???? mi Hrvati nemamo više ni jedne hrvatske novine!

VO
vozidalje
11:28 28.10.2016.

kad će netko od političara napokon javno reći da je večernji u vlasništvu rodića i da ovo nije hrvatska novina?

PA
Paket
10:39 28.10.2016.

Hahahahaa. Šteta što nije imao traktor kraj terena da brže pobjegne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije