Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U SKUPINI LP-A

Kranjčar: Presretni smo, u svlačionici su potekle suze radosnice! Ovo mi je jedan od najvećih uspjeha u karijeri

Salzburg - Dinamo
Foto: EXPA/Pixsell
1/9
25.08.2016.
u 00:17

- Stalno sam vjerovao da ćemo zabiti gol. I zabili smo ga, otišli smo u produžetke, u kojima smo bili znatno bolji i mirno riješili utakmicu!

Dinamo je nakon produžetka svladao Salzburg i drugi put zaredom, a četvrti put u posljednjih šest godina prošao u skupinu Lige prvaka.

- Presretni smo, u svlačionici su potekle i suze radosnice! Zaslužili smo smo prolaz, bili smo bolji kad se sve zbroji nakon 210 odigranih minuta, ali i Salzburg je bio dobar. Držao nas je "u šahu" 60 minuta i mogu austrijskom prvaku samo zahvaliti što nije zabio još neki gol i dokrajčio nas kad smo bili na "konopcima" – govorio je Kranjčar nakon dvoboja, dodavši:

- U poluvremenu je bilo "jezikove juhe" u svlačionici, kritizirao sam neke igrače, poglavito napadače i nastavku, posebno u zadnjih pola sata izgledali smo dobro, onako kako sam želio da izgledamo od početka. Kritika je, eto, urodila plodom.

Jeste li ikada posumnjali da nećete izjednačiti?

- Ne, stalno sam vjerovao da ćemo zabiti gol. I zabili smo ga, otišli smo u produžetke, u kojima smo bili znatno bolji i mirno riješili utakmicu!

Koji vam je ulazak u Ligi prva as Dinamom draži – ovaj, ili onaj 1998. godine?

- Oba su mi iznimno draga, spadaju među najveće uspjehe u mojoj karijeri! Ali, kad bih morao birati, ovak mi je nekako draži, ovaj ima prednost! Momčad je znatno drukčija, a i šećer dolazi na kraju – rekao je Kranjčar, posebno istaknuvši:

- Hvala našoj publici, našim glasnim navijačima koji su do kraja vjerovali u nas i nisu nas napuštali. Prekrasno je bilo vidjeti slavlje igrača s navijačima, ovaj je uspjeh i navijački uspjeh, oni su velikim dijelom zaslužni za ovo slavlje – rekao je Cico.

A trener Red Bulla, Španjolac Oscar Garcia, teško je skrivao utučenost...

- Nogomet je opet pokazao svoju nepravednu stranu, bili smo u prvom poluvremenu spektakularni, ali nismo uspjeli znatno bolju igru iskazati i u golovima. A Dinamo je opet pokazao svoju klasu i kad je došao do daha, znao je to iskoristiti...

Komentara 18

DU
Deleted user
00:28 25.08.2016.

Volim te jedini moj klube. Dinamo Zagreb. Kaj,kaj,kaj??????

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:34 25.08.2016.

Da je ekipu, pa makar i klince držat na okupu, bar koju godinu zajedno ....

TU
tukinjo
06:59 25.08.2016.

Dinamo najjaci sponzor Hajduka..opet milja kuna.. Trebali bi igrati s natpisom Dinamo Zagreb na dresu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije