Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Cibalia i Inter u efikasnoj utakmici igrali bez pobjednika

Cibalia - Inter
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/12
30.07.2016.
u 20:59

U utakmici prepunoj golova i preokreta Cibalia je došla do prvog prvoligaškog boda ove sezone

U dvoboju 3. kola Prve HNL u Vinkovcima su nogometaši Cibalije i Intera igrali neodlučeno 3:3 (2:2). 

U utakmici prepunoj golova i preokreta Cibalia je došla do prvog prvoligaškog boda ove sezone, a Inter do danas nije zabio nijedan gol da bi u Vinkovcima postigao čak tri. 

Gosti su poveli već u 7. minuti pogotkom glavom bivšeg igrača Cibalije Jakova Filipovića, a domaćini su izjednačili šest minuta kasnije kada je, također glavom, poentirao Sandro Ugrina.

U 34. minuti udarcem s desetak metara Edi Baša donosi vodstvo Cibaliji, da bi u 40. minuti Mario Brleković nakon slobodnog udarca iskosa izjednačio glavom.

U 55. minuti Jakov Puljić, još jedan bivši igrač Cibalije, zabio je iz voleja za novo vodstvo Intera, a pet minuta prije kraja Frane Vitaić je pogodio same rašlje iz slobodnog udarca za konačnih 3-3.  

Pred 500 gledatelja na stadionu Cibalije sudio je Frković iz Gospića. 

Strijelci: 0-1 Filipović (7), 1-1 Ugrina (13), 2-1 Baša (34), 2-2 Brlečić (40), 2-3 Puljić (55), 3-3 Vitaić (85).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije