Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani igrači

Chelseajeve zvijezde na posudbama, među njima i trojica Hrvata

marko marin
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
31.01.2015.
u 13:08

Marko Marin - Ljetos je otišao u Fiorentinu, ali se 25-godišnjak nije nametnuo, te je samo dva puta započeo utakmicu u ljubičastom dresu. Od siječnja je u Anderlechtu

Chelsea je poznat po tome da kupuje puno mladih i talentiranih igrača, a onda ih šalje na posudbe kako bi se tamo razvili do kraja pa se na Stamford Bridge vratili kao prava pojačanja. Tako je bilo i s Thibautom Courtoisom, koji je bio na posudbi u Atleticu, a sada se vratio kao prvi vratar Chelseaja.

Goal je odlučio napraviti listu zvijezda Chelseaja koji su na posudbi, a na njoj su i trojica Hrvata.

Nathaniel Chalobah -  Najprije je posuđen Burnleyu, ali je u dresu novog prvoligaša upisao samo četiri nastupa i to s klupe. u Siječnju se vratio u Chelsea, ali je poslan u Reading no kraja sezone.

Gael Kakuta - Veznjaku ugovor s Chelseajem završava na kraju sezone, no on je još uvijek na posudbi u Rayo Vallecanu. U španjolskom je klubu upisao 20 nastupa i postigao tri pogotka.

Oriol Romeu - Došao je iz Barcelone 2011. ali je odmah poslan na posudbu. Prošlu je sezonu proveo u Valenciji, a od ljeta igra u dresu Stuttgarta. Prije odlaska u Njemačku produžio je ugovor s bluesima na još tri godine.

Marko Marin -  Ljetos je otišao u Fiorentinu, ali se 25-godišnjak nije nametnuo, te je samo dva puta započeo utakmicu u ljubičastom dresu. Od siječnja je u Anderlechtu.

>>A tko je još na toj listi i koja su trojica Hrvata pročitajte OVDJE!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije