Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže na Stamford Bridge?

Chelsea želi Hrvata iz Hoffenheima, Conte ga prati već dugo

Football Soccer - WAC RZ Pellets v Chelsea - Pre Season Friendly - Worthersee Stadion, Klagenfurt, Austria - 20/7/16 Chelsea manager Antonio Conte Action Images via Reuters / Heinz-Peter Bader Livepic
Foto: Pixsell
1/5
29.03.2017.
u 20:38

Conte Toljana može koristiti u zadnjoj liniji, može ga poslati na posudbu, a plavci u svemu vide i nevjerojatnu mogućnost zarade u budućnosti.

Svima je poznata priča o Jeremyju Toljanu, 21-godišnjem lijevom beku koji ima hrvatske korijene (majka mu je Hrvatica, otac Amerikanac), a koji je rođen i odrastao u Njemačkoj te je prošao sve omladinske selekcije njihove reprezentacije. I dok poziv Hrvatske da zaigra u kockastom dresu nikada nije dobio, na njegovu će adresu uskoro stići poziv najvjerojatnijeg novog engleskog prvaka.

Toljana prati Chelsea, kako doznaje Goal. Skauti engleskog kluba su ga pratili tijekom akcija U21 njemačke reprezentacije protiv Engleske i Portugala. Igrača Hoffenheima je Antonio Conte zapazio u svojoj posljednjoj sezoni u Juventusu, a sada ga želi dovesti u Englesku. U isto vrijeme mladog beka prate i Napoli, Juventus i Bayern.

Riječ je o polivalentnom igraču koji može igrati i na lijevom i na desnom boku, a s obzirom na to da mu ugovor s njemačkim klubom ističe 2018. godine, Chelsea računa da bi ga mogao povoljno dobiti.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Pogledajte sjajan Kramarićev pogodak u remiju Hoffenheima, Wolfsburg iznenadio Leipzig

>>Andrej Kramarić: Tako sam zabijao kada sam bio klinac u Dinamu

Komentara 4

VI
vidigal
23:33 29.03.2017.

sto to onaj slijepac cacic ne citaa ovo? toljana pod hitno hrvatsku repku, ako pristane

DU
Deleted user
23:53 29.03.2017.

tako je! na toj poziciji smo stvarno tanki! ovaj mlad i super perspektivan igrac bi nam bio sigurno od koristi! ili ce ga nijemci uzeti ako ga coravi cacic ne pimjeti

IN
inox14
06:37 30.03.2017.

Dok imamo Pivarića ne treba nam tamo neki Švabo. Imam dojavu da je radi Pivarića u Zagrebu bio Mourinho ali njegov menadžer Čačić traži previše pa je posao neizvjestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije