Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea nudi 53 milijuna eura

Gonzalo Higuaín na vrhu je popisa želja trenera Contea

Gonzalo Higuain
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
04.05.2016.
u 16:11

Novi trener Chelsea od sljedeće sezone Antonio Conte najavio je kako želi na Stamford Bridge dovesti Gonzala Higuaína

Napolijev napadač Gonzalo Higuaín blizu je prelaska u Chelsea. Klub s Otoka za Higuaína nudi plavima 53 milijuna eura. Novi trener Chelsea Antonio Conte najavio je kako želi dovesti Argentinca u svoje redove.

Higuaín je za Napoli u 33 utakmice zabio 32 gola i bio bi pravo igračko osvježenje za Chelsea. Iako je spreman doći u London, nije spreman biti zamjena Diegu Costi. 

Kako god, za Diaga Costu zanimaju se momčadi iz Kine, a i Atletico Madrid razmišlja vratiti ga u svoje redove.

Conte je dobio mogućnost ovog ljeta dovesti velika pojačanja na Stamford Bridge, a osim Higuaína na popisu je i Belgijac Radja Nainggolan iz Rome.

>> Leicester je novi prvak Engleske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije