Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojen fa kup

Chelsea već osvojio prvi trofej sezone, pehar i u hrvatskim rukama!

Marija Banušić
Instagram
02.08.2015.
u 11:50

U finalu FA kupa nogometašice Chelseaja su pred 30.710 gledatelja na Wembleyu s 1:0 pobijedile Notts County. Na klupi je bila Marija Banušić...

Chelsea je već osvojio prvi trofej sezone! Naime, ženska ekipa plavih u finalu FA kupa, pred 30.710 gledatelja na Wembleyu, pobijedila je Notts County s 1:0.

I ne bi to nama bilo toliko zanimljivo da na klupi Chelseaja nije bila Marija Banušić, piše Goal. Švedska igračica hrvatskoga porijekla nije ulazila u igru, no pola godine nakon dolaska u London zahvaljujući njoj pehar FA kupa bio je i u hrvatskim rukama.

Marija je 19-godišnja napadačica koja je blistala u švedskim klubovima, nadimak joj je Maredinho, igra za Švedsku, a čak je i Hrvatskoj zabijala golove...

Cijeli članak o Mariji Banušić pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hrvat najbolji strijelac Europske lige: Bio sam na dnu, nisam dobivao ni za hranu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije