Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKO PRVENSTVO

Chelsea slavio na krilima Drogbe, Sanchez donio pobjedu Arsenalu, Jelavić asistirao

Nikica Jelavić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.12.2014.
u 23:15

Everton i Hull City odigrali su 1:1, a naš Nikica Jelavić je asistirao za gostujuću momčad. Na terenu je proveo svih 90 minuta.

Chelsea, vodeća momčad engleskog prvenstva, bez većih je poteškoća svladao Tottenham u 14. kolu prvenstva. Plavi su na Stamford Bridgeu slavili 3:0, a raspoložen je bio Dider Drogba koji je prvo asistirao Hazardu (19.), te onda i sam zabio (22.). Konačni rezultat postavio je Remy u 73. minuti.

Everton i Hull City odigrali su 1:1, a naš Nikica Jelavić je asistirao za gostujuću momčad. Na terenu je proveo svih 90 minuta.

Arsenal je s minimalnih 1:0 bio bolji od Southamptona. Pobjednički gol postigao je Alexis Sanchez minutu prije kraja susreta. Manchester City je bio uspješan na gostovanju kod Sunderlanda. Građani su slavili 4:1 uz dva gola Aguera.

PSG remizirao kod Lillea

Momčad aktualnog francuskog prvaka PSG-a nije uspjela zasjesti na čelnu poziciju Ligue 1 nakon što su u  pretposljednjem dvoboju 16. kola odigrali 1:1 kod Lillea.

Parižane u vodstvo doveo Cavani u 29. minuti, no tri minute kasnije vratar Sirigu nije dobro reagirao i autogolom je postavio konačni rezultat.

Tako je PSG i i dalje iza Marseillea koji je također remizirao u ovom kolu, u utorak kod Lorienta (1:1). Marseille ima 35 bodova, a PSG jedan manje.

Statistike utakmica pročitajte na portalu Goal.com

>> Pogledajte najružnije dresove u povijesti nogometa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije