Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi klub

Chelsea poslao Delača na novu, devetu posudbu u nizu

Matej Delač
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
23.07.2016.
u 09:01

Bio je na posudbama u Vitesseu, Dynamu iz Čeških Budejovica, Vitoriji Guimaraes, Interu iz Zaprešića, Vojvodini, Arlesu te dva puta u Sarajevu.

Matej Delač sljedeće sezone branit će za belgijski Mouscron. Hrvatski vratar iz svog je matičnog kluba Chelseaja poslan na novu posudbu, devetu u nizu.

Delač je na Stamford Bridge stigao 2010. godine i još uvijek nije dobio priliku osim u nekoliko prijateljskh susreta. Bio je na posudbama u Vitesseu, Dynamu iz Čeških Budejovica, Vitoriji Guimaraes, Interu iz Zaprešića, Vojvodini, Arlesu te dva puta u Sarajevu.

Sljedeće sezone tako će isprobati i belgijsku ligu, u momčadi koja je prošlu sezonu završila na 14. mjestu. Posla će za Delača sigurno biti jako puno...

Komentara 7

VI
virkom
09:56 23.07.2016.

Ovaj Delac će nakon nogometa postati menadžer

GM
Gusta magla
10:27 23.07.2016.

Ajde bar ce naucit strane jezike pa moze i u diplomaciju....jadan

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:30 23.07.2016.

Najbolji posao bi napravio da je izabrao najbolji klub s ovih prostora koji plasira svoje igrače u orbitu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije