Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drogba se vratio

Chelsea pobjedom krenuo u novu sezonu, Costa zabio gol

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.08.2014.
u 23:12

Spomenimo da je za londonsku momčad zaigrao i Didier Drogba, koji se ovog ljeta vratio u klub. U 84. minuti zamijenio je Hazarda, a imao je i jednu priliku koju je promašio.

Chelsea je pobjedom krenuo u novu sezonu. Momčad Josea Mourinha u posljednjoj je utakmici prvog kola pobijedila na gostovanju kod novog premierligaša Burnleyja 3:1.

Ipak, nije sve tako bajno krenulo, već u 14. minuti londonska je momčad doživjela šok jer je Scott Arfield odličnim udarcem s 15 metara svladao Courtoisa. No, samo tri minute kasnije Diego Costa je izjednačio u prvom službenom nastupu za Chelsea. Četiri minute kasnije 'bluesi' su odigrali malonogometnu akciju, a nakon fantastične asistencije Fabregasa Schürle je zabio za 2:1.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

U 34. minuti u strijelce se upisao i Branislav Ivanović i to je bio konačni rezultat. U nastavku je Chelsea rutinski utakmicu priveo kraju i pokazao da će ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka.

Spomenimo da je za londonsku momčad zaigrao i Didier Drogba, koji se ovog ljeta vratio u klub. U 84. minuti zamijenio je Hazarda, a imao je i jednu priliku koju je promašio.

>>Neymar, Messi i Munir razbili Leon, Rakitić donio novu dimenziju

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:03 19.08.2014.

Dvadeset minuta je Chelsea igrala vanzemaljski nogomet. Islo se i po lijevoj i desnoj strani, kroz sredinu i po zemlji, po zraku,..i sve to brzo i precizno. Poslije vodstva od 3:1, lagano su snizili tempo i utakmicu kontrolirali do kraja. Netko ce mozda reci da Burnley i nije neki protivnik, medjutim proslogodisnji problemi Chelisea su bili upravo timovi kao Burnley i zbog njih su izgubili titulu. Naime, prosle godine Chelsea nije imao nacina da razbije obranu fizicki jakih, dobro organiziranih i kondiciono spremnih timova. Sad sa Costom i Fabregasom, Hazard dobija cijelu grupu igraca da se s njima igra nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije