Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva utakmica!

Chelsea pobijedio Everton 6:3, pet golova palo u 11 minuta

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 20:42

Chelsea je tako zadržao stopostotni učinak u prvenstvu i prvo mjesto, a ovo mu je bilo prvi put od kolovoza 2010. godina da je u gostima zabio toliko pogodaka

Fenomenalnu utakmicu odigrali su Everton i Chelsea, jednu od onih koja će se mjesecima prepričavati, a sretniji su na kraju bili gosti iz Londona koji su pobijedili 6:3.

Već po samom početku vidjelo se da će to biti sjajna večer, u prvoj minuti Diego Costa zabio je za vodstvo, a u 3. je povisio Ivanović. Taj rezultat svijetlio je na semaforu sve do sudačke nadoknade prvog dijela, a onda je Kevin Mirallas smanjio prije odlaska na odmor.

11 minuta uživancije

Nastavak je počeo nešto mirnije, a onda je uslijedilo nevjerojatnih 11 minuta! Bilo je to razdoblje za uživanje u nogometu, onakvo zbog kojeg gledatelji dolaze na utakmicu. Naime, od 67. pa do 78. minute palo je čak pet golova! Prvi je u vlastitu mrežu zabio Coleman, da bi Naismith odmah smanjio vodstvo.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Tada Nemanja Matić vraća na dva razlike za Chelsea, ali Samuel Eto'o, koji je ovog ljeta iz Chelsea otišao u Everton, ponovno smanjuje. Samo minutu kasnije Ramires zabija za 5:3. A cijelu priču u sudačkoj nadoknadi zapečatio je svojim drugim pogotkom Diego Costa, koji je tako postao tek drugi igrač u povijesti kluba koji je zabio pogodak u svakoj utakmici u prva tri kola Premiershipa. Prije njega to je uspio ostvariti samo Adrian Mutu.

Kandidat za naslov

Chelsea je tako zadržao stopostotni učinak u prvenstvu i prvo mjesto, a ovo mu je bilo prvi put od kolovoza 2010. godina da je u gostima zabio toliko pogodaka. Tada je svladao Wigan 6:0.

Sve u svemu, Mourinhova momčad ostavila je odličan dojam, dokazala da je moćna i da je ove godine možda i glavni kandidat za naslov. Doveli su odlična pojačanja, a zna se da 'Special one' uvijek najbolje rezultate postiže u svojoj drugoj sezoni na klupi.

>>Bayern kiksao u drugom kolu, odigrao 1:1 sa Schalkeom

>>Pogledajte fantastičan pogodak kojim je Stoke srušio City na Etihadu

Komentara 3

Avatar Melankolija
Melankolija
06:55 31.08.2014.

Nikad nisam vidio igraca sa onakom fizikom kao sto je Lukaku. On je jednostavno nosio na svojim ledjima i Cahilla i Trerrya. Kad bi on igrao za Man City, mislim da bi razvaljivali sve ispred sebe.

DU
Deleted user
07:48 31.08.2014.

Pa jel uce ove Engleze kako se igra obrana?

Avatar IvanCankar
IvanCankar
21:37 30.08.2014.

Morte da se mi u Mariboru bojimo Engleza!Kad su zabili Evertonu 6 golova koliko tek će dobiti Maribor!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije