Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATI 'ZAGRIZLI'

Asmir Begović dobio ponudu koja se teško odbija!

Asmir Begović
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.06.2015.
u 23:30

Jose Mourinho treba zamjenu za Thibauta Courtoisa jer je za oko 15 milijuna eura nakon 11 godina Chelsea napustio Petr Čech i otišao u Arsenal.

Asmir Begović sigurno će napustiti Stoke City ovog ljeta, ali još se nagađa gdje bi mogao otići. Prema posljednjim informacijama, bit će to Chelsea, koji šalje ponudu od 8,5 milijuna eura za bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Jose Mourinho treba zamjenu za Thibauta Courtoisa jer je za oko 15 milijuna eura nakon 11 godina Chelsea napustio Petr Čech i otišao u Arsenal.

Očekuje se da do dogovora ubrzo dođe, uprkos tome što je Begović u više navrata jasno stavljao do znanja da u novom klubu želi biti prvi golman. Hoće li novac ili igranje presuditi, brzo će se saznati. Ali ako je vjerovati talijanskom stručnjku za transfere Gianluci di Marziju, Chelsea ima novog vratara.

Bez obzira što se čini da Begović neće otići u klub gdje ne može braniti većinu utakmica zato što je već to napravio 2010. godine. Umjesto Tottenhama odabrao je Stoke City, upravo zato što su mu garantirali prvo mjesto na vratima.

>> Begović: Odbio sam Tottenham jer je Stoke obećao više prilika

Komentara 1

KA
kajinx
15:42 30.06.2015.

Nije valjda lud da sjedi na klupi. Pored Courtoisa neće stati na gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije