Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POSAO

Chelsea na Kantridi zbog Andreja Kramarića, sve bi uskoro trebalo biti gotovo!

23.10.2014., stadion Kantrida, Rijeka - UEFA Europska liga, skupina G, 03. kolo, HNK Rijeka -  Feyenoord Rotterdam. Andrej Kramaric, Marin Leovac. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/pixsell
28.12.2014.
u 08:35

U razgovoru sa sportskim direktorom Srećkom Juričićem načelno su dogovoreni uvjeti

Marin Leovac odlazi u Dnipro! U sjeni ekskluzivnih priča o transferu Andreja Kramarića proteklih tjedana odvijala se medijski manje interesantna priča o Leovčevu odlasku ukrajinskom prvoligašu.

Leovac je postao prvi pick ukrajinskog kluba čim je Ivan Strinić počeo dogovarati uvjete transfera u Napoli. Leovac će u ukrajinskoj momčadi zauzeti slobodno Strinićevo mjesto na lijevom boku. Ukrajinski klub Rijeci će platiti malo manje od 2 milijuna eura odštete za Leovca, koji je u Rijeku prije godinu dana stigao iz bečke Austrije.

Andrej Kramarić sve je bliži Chelseaju! Nakon božićnih blagdana iz kombinacija obitelji Kramarić ispali su Leicester City i Lille. Leicester je do Božića bio u stalnom kontaktu s Kramarićima, uvjeti su se mijenjali gotovo svakodnevno, ali nakon poraza od Tottenhama praktički ispada iz lige, Andrej ne želi igrati drugu ligu iako zadnji premijerligaš nudi kudikamo najbolje uvjete. Lille je dogovorio dolazak napadača Partizana Petra Škuletića i odustao od Kramarića. Transfer se nakon toga vratio negdje na početak prosinca, kada je Joža Kramarić boravio u Londonu i prvi put razgovarao s čelnicima Chelseaja.

U subotu su na Kantridi boravili neslužbeni predstavnici Chelseaja. U razgovoru sa sportskim direktorom Srećkom Juričićem načelno su dogovoreni uvjeti, ali čeka se službena ponuda sa Stamford Bridgea koja bi trebala stići početkom sljedećeg tjedna.

>> Goran Vlaović: Volim Kramarića, podsjeća me na mene

Komentara 20

JU
juma
10:04 28.12.2014.

Loš izbor. Delač, Pašalić i Perica su već to osjetili na vlastitoj koži. Chelsea pod ugovorom ima oko 70 nogometaša i vjerovatno im svima niti ime ne znaju, jer ih je bar 30 raštrkano po Europi po kojekakavim posudbama. Kramarić je tu sitna riba i vjerovatno će završiti na posudbi u nekom klubu slabijem od NK Rijeke u kojem bi onda trebao napredovati? Problem je u tome što njemu nije 18 ili 19 godina i on sada mora igrati, a ne potucati se od posudbe do posudbe.

MA
MagnusJohnson
10:00 28.12.2014.

" ali nakon poraza od Tottenhama praktički ispada iz lige"......"U subotu su na Kantridi boravili neslužbeni predstavnici Chelseaja" Fascinantno jest kako ovaj nazovi novinar uopće ima posao u ovoj struci, ili zapravo pokazatelj u kojem je smjeru otišlo sportsko novinarstvo.vo. Leicester je posljednji na tablici, šest bodova od zone spasa, do kraja prvenstva je još 20 kola, odnosno u igri je još punih 60 bodova...ali za novinara "Leicester je praktički ispao iz lige".....onda priča o "neslužbenim predstavnicima Chelseja"...majke ti mile, ne znam stvarno zašto uopće više otvaram Večernji, u rano nedjeljno jutro trebaju mi apaurini da se smirim nakon ovakvih tekstova. Sramota me što dijelim profesiju kao neki što ovdje pišu.

Avatar LaMer
LaMer
11:58 28.12.2014.

Ići u Chelsea, a ne zaigrati u tom klubu , nego ići u posudbu je pljuga ! bit će to primjer još jedne propasti hrvatskih nogometnih talenata zbog roditeljske pohlepe za novcem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije