Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Chelsea bez problema protiv WBA, City pobijedio Swansea

Diego Costa
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.11.2014.
u 18:19

Manchester City mučio se kod kuće protiv Swanseaja, lovio zaostatak 0:1 (Bony u 9. minuti) te na kraju slavio sa 2:1 (Jovetić u 19., Yaya Toure u 63.)

Mourinhov Chelsea nastavio je pohod na naslov prvaka, u 12. kolu Premiershipa sa 2:0 bio je uvjerljiv protiv West Bromwicha. Strijelci su bili Hazard i Costa. Manchester City mučio se kod kuće protiv Swanseaja, lovio zaostatak 0:1 (Bony u 9. minuti) te na kraju slavio sa 2:1 (Jovetić u 19., Yaya Toure u 63.).

Engleska, 12. kolo: Chelsea - West Bromwich 2:0, Everton - West Ham, Leicester - Sunderland, 0:0,Manchester City - Swansea 2:1, Newcastle - QPR (Kranjčar od 61.) 1:0, Stoke - Burnley 1:2. Poredak: Chelsea 32, Southampton 25 (11), Manchester City 24, West Ham 18...

>>Perišić asistirao Oliću i Bendtneru, Schalke prekinuo Wolfsburgov niz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije