Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Chelsea grabi prema naslovu prvaka, Crystal Palace se spašava?

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
25.02.2017.
u 18:17

U dvoboju momčadi koje se bore za ostanak Crystal Palace je svladao Middlesbrough s 1:0 golom Patricka van Aanholta u 34. minuti

Nakon remija u prošlom kolu protiv Burnleyja, nogometaši vodećeg Chelseaja su u subotu u 26. kolu Premier lige na svom stadionu dobili Swansea s 3:1, pa prvom pratitelju Manchester Cityju bježe 11 bodova.

U 19. minuti Cesc Fabregas je donio vodstvo Chelseaju, ali u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena gosti su izjednačili preko Fernanda Llorentea.

U nastavku Chelsea je dugo lomio otpor "labudova" i napokon u 72. minuti Pedro Rodriguez zabija za 2-1, ali zahvaljujući pogrešci vratara Fabianskog. Za konačnih 3-1 zabio je Diego Costa u 84. minuti.

U dvoboju momčadi koje se bore za ostanak Crystal Palace je svladao Middlesbrough s 1:0 golom Patricka van Aanholta u 34. minuti.

Večeras Watford dočekuje Bilićev West Ham, a nakon otkaza treneru Ranieriju u ponedjeljak će Leicester pokušati osvojiti važne bodove u borbi za opstanak protiv favoriziranog Liverpoola.

Dvoboji Southampton - Arsenal i Manchester City - Manchester United odgođeni su jer United i Southampton u nedjelju igraju finale Liga kupa. donose preokret gostima.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

UN
unbekant
18:24 25.02.2017.

Ima jos 13-14 kola do kraja Engleskog prvenstva,tu moze biti svasta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije