Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekat će kontre

Česi uoči Hajduka: Ne znamo kako je to igrati pred 30 tisuća ljudi

Slovan Liberec
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
26.08.2015.
u 21:45

Bio sam prije pet godina na ljetovanju u Hrvatskoj, bilo je odlično. Nadam se da ću i ovaj put otići zadovoljan, kaže trener Slovana.

Slovan iz Libereca danas je u 12.30 sati sletio u splitsku zračnu luku te se zaputio u Dugopolje gdje će dočekati sutrašnji ogled sa Hajdukom. Prije treninga na Poljudu sa novinarima su svoja očekivanja iznijeli trener Slovana Jindrich Trpišovsky i veznjak David Pavelka.

"Bio sam prije pet godina na ljetovanju u Hrvatskoj, bilo je odlično. Nadam se da ću i ovaj put otići zadovoljan. Vrijeme je isto kao u Češkoj, ali nakon vrućina u Izraelu ovo je mačji kašalj. Svjesni smo položaja, Hajduk se puno bolje osjeća, spremni smo na drugi tip utakmice. Želimo dati više golova od protivnika. Svjesni smo važnosti, borit ćemo se za sebe", rekao je Trpišovsky, piše Goal

Kako ste doživjeli Hajduk u prvom susretu?

"Gledali smo ih, poznajemo njihov način igre. Uvjereni smo da će se otvoriti prilika za kontru u čemu smo jaki. Nadamo se da će početna agresija Hajduka biti prednost."

David Pavelka dobio je poziv za reprezentaciju Češke, sutra će sigurno imati dodatan motiv. 

"Ne mogu reći kako je igrati pred 30.000 ljudi jer nismo to doživjeli. Veselimo se, vjerujemo da će sve biti dobro. S obzirom da imamo gol prednosti Hajduk će početi od prve agresivno, a mi moramo čekati svoje šanse", rekao je veznjak Slovana.  

A što su još Jindrich Trpišovsky i David Pavelka kazali o ogledu s bijelima pročitajte na portalu Goal.com.

>>Damir Burić uoči utakmice sezone: Ovakve pomame za ulaznicama nije bilo 33 godine!

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
11:07 27.08.2015.

Hoce li slucajno neki protivnik hrvatske reprezentacije veceras napraviti svastiku,kako bi nastetio hajduku.

MA
mamunamegalo
16:35 27.08.2015.

tonci kukoc potpisuje za bile posto nije uspio za crno bile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije