Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTI GA CIJENE

Celtic nakon Šimunovića odvodi još jednog talentiranog Dinamovca?

Davor Lovren
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
05.12.2015.
u 12:28

Mlađi brat Dejana Lovrena pažnju europskih skauta na sebe je privukao dobrim nastupima u juniorskoj Ligi prvaka te na Svjetskom prvenstvu do 17 godina.

Celtic nakon Joze Šimunovića želi dovesti još jednu nadu Dinama - Davora Lovrena.

Vijest donose škotski mediji koji napominju da će trener Celtica Ronny Deila napraviti sve kako bi doveo Lovrena na Celtic Park jer ga iznimno cijeni.

Mlađi brat Dejana Lovrena pažnju europskih skauta na sebe je privukao dobrim nastupima u juniorskoj Ligi prvaka te na Svjetskom prvenstvu do 17 godina. Za njega je navodno zainteresiran i Liverpool.

>> Lovrenov brat pogodio za pobjedu Hrvatske nad svjetskim prvacima

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:42 05.12.2015.

A kako lijepo stoji mali grbić iznad koljena .... i još ide paralelno s loptom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije