Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema 'pola' momčadi

Celtic u problemima sa sastavom, ali Deila tvrdi: Ne predajemo se!

NK Maribor's Zeljko Filipovic (L) and Marko Suler (R) challenge Celtic's Kris Commons during their Champions League soccer match in Celtic Park Stadium, Glasgow, Scotland August 26, 2014.  REUTERS/Russell Cheyne (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
01.10.2014.
u 15:11

- Dinamo je vrlo sličan Salzburgu, malo se razlikuju, ali su po kvaliteti tu negdje. Igraju 4-3-3 i dobro rotiraju igrače. Dobri su na širokom prostoru i s loptom

Nogometaši Dinama danas su otputovali u Glasgow. U četvrtak ih očekuje težak ispit protiv Celtica u sklopu drugog kola Europske lige. Trener škotske momčadi Ronny Deila otkrio je da ima dosta problema sa sastavljanjem momčadi.

- Mislim da će Kris Commons biti spreman za utakmica. Stefan Šćepović ima lakšu ozljedu, ali nadam da će s njim biti sve u redu te da će zaigrati. James Forrest još uvijek nije spreman, a za momčad će konkurirati tek nakon reprezentativne stanke. Za Dinamo ne konkuriraju ni Mikael Lustig, Adam Matthews i Charlie Mulgrew. Imamo problema, ali ne predajemo se. Imamo širinu, dobra je momčad. Velika utakmica je pred nama i s nestrpljenjem ju očekujemo, rekao je Deila pa se osvrnuo na utakmicu.

- Protiv Dinama trebamo dobar rezultat, a ako ga ostvarimo, bit će to dobar start u Europskoj ligi. Nama je cilj proći dalje, a za to nam treba deset bodova. Puno moramo raditi u ofenzivnom dijelu, a ključ će biti pronaći dobitnu obrambenu kombinaciju.

Osvrnuo se i na Dinamo te ga je usporedio sa Salzburgom.

- Dinamo je vrlo sličan Salzburgu, malo se razlikuju, ali su po kvaliteti tu negdje. Igraju 4-3-3 i dobro rotiraju igrače. Dobri su na širokom prostoru i s loptom. Sezonu su započeli fantastično, a pobjeda 5:1 protiv Astre pokazuje koliko su kvalitetni.

>>Zdravko Mamić: Dinamo će prezimiti ove ili sljedeće sezone!

Komentara 2

ZO
zoom
15:31 01.10.2014.

bit će da je za autora ovog članka sadašnji celtic u rangu NK ponikve, pa bi bilo što osim dinamove pobjede sa 3-4 gola razlike bila prava senzacija? ili je to samo zlurado okretanje pile naopako, tj. ako dinamo ne pobjedi "slabašni" celtic, onda momčad i trener tobože ništa ne valjaju?

DU
Deleted user
17:33 01.10.2014.

Zlo, samo zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije