Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik Uefe

Čeferin: Nećemo kazniti suca utakmice Barcelona - PSG

Barcelona - PSG
Foto: Reuters
1/6
22.03.2017.
u 15:49

Vodstvo PSG-a poslalo je Čeferinu protestno pismo u kojem su analizirali pogreške suca za koje smatraju da su utjecale na konačan ishod dvoboja

"Nećemo kazniti suca utakmice Barcelona - PSG, jer mi suce ne kažnjavamo", izjavio je predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksander Čeferin na marginama kongresa "Nogometni razgovori", koji se održava u Estorilu. 

Njemački sudac turkosg porijekla Deniz Ayketin našao se na udaru kritika, prvenstveno od vodstva francuskog kluba, nakon što je Barcelona svladala PSG sa 6-1 i nadoknadila zaostatak 0-4 iz prve utakmice, a spornima su se pokazali dosuđeni kazneni udarci za Katalonce te nedosuđeni za gostujuću momčad.

"Kad nešto pođe po zlu o tome razgovaramo, ali ne postavljamo pitanje suspenzije. To bi bilo kao da se igrače kažnjava za promašene kaznene udarce", rekao je predsjednik UEFA-e.

Vodstvo PSG-a poslalo je Čeferinu protestno pismo u kojem su analizirali pogreške suca za koje smatraju da su utjecale na konačan ishod dvoboja, a predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi je o tome javno progovorio za dnevnik Le Parisien.

"Ne možemo se oteti dojmu da bi ishod dvoboja bio drugačiji da je sudac bolje vidio. Svi su vidjeli prekršaj za jedanaesterac na Di Mariji kojim smo mogli smanjiti na 3-2, a nemojmo zaboraviti da prekršaj na Suarezu za kazneni udarac nije postojao", izjavio je Al-Khelaifi.

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
20:48 22.03.2017.

"...To bi bilo kao da se igrače kažnjava za promašene kaznene udarce..."...zanimljivo al igrače se kažnjava i za udarce i za nedolično ponašanje i nakon utakmice. S druge strani o svem morete filozofirat osim o penalu na Di Mariji....to trebate na sudačkim seminarima prikazivat kak čisti primjer penala uz izravni crveni braniču !!!

DU
Deleted user
21:41 22.03.2017.

Normalno da neće biti kažnjen jer se tako Barceloni sudi već godinama . Evo pogodite kojem klubu je od 2003. dosudjeno najviše penala u LP !? Naravno Barceloni i to 31 puta a od toga barem pola je iznudjeno i odglumljeno jer treniraju glumljenje i previjanje po terenu . Bio je ali i vrlo brzo maknut filmić od 7 minuta na youtube-u kako to glumatanje rade na treninzima sa posebnim trenerom . Ova utakmica protiv PSG-a je bila sramotna a ne "povijesna" kako je urlikao Čosić . Barca donosi puno veće novce UEFA-i od PSG-a i zato je dobila sudački poguranac kakvih sam se nagledao bezbroj kad je taj klub u pitanju i da nije bilo toliko pomoći sudaca nebi osvojili ni pola trofeja iako su bili najbolji i imaju najboljeg igrača na svijetu .

Avatar Orlando!
Orlando!
15:59 22.03.2017.

Stvarno, teatralno padanje Suareza toliko puta viđeno , umjesto da dobije karton zbog glume sude penal; i normalno da je sumnjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije