Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar 'bluesa'

Čech: Ova generacija Chelseaja može biti najbolja u povijesti

Petr Čech
Press Association/PIXSELL
19.12.2014.
u 11:35

- Teško je znati koliko ćemo ih uspjeti osvojiti. No, ne možete reći ‘ostavljamo ovo natjecanje, želimo osvojiti ovo natjecanje’ zato što u natjecanju koje izabereš možeš imati jednu nesretnu utakmicu i ne osvojiš ništa

Chelsea ove sezone igra sjajno, prvi je u prvenstvu, prošao je u osminu finala Lige prvaka, a izborio je plasman u polufinale Liga kupa. Vratar Petr Čech, koji je ove sezone na klupi, vjeruje da ova generacija može jako puno.

- Ova momčad ima potencijal i kvalitetu da postane jedna od najboljih u Chelseajevoj povijesti ako to dokaže osvajanjem trofeja. Ali, ponavljam, samo se na kraju sezone može ocjenjivati i vidjeti koliko smo postigli. U ovom trenutku nam ide iznimno dobro, ali nemamo trofeje u svojim rukama, rekao je Čech.

Nije želio prognozirati što 'bluesi' mogu osvojiti.

- Teško je znati koliko ćemo ih uspjeti osvojiti. No, ne možete reći ‘ostavljamo ovo natjecanje, želimo osvojiti ovo natjecanje’ zato što u natjecanju koje izabereš možeš imati jednu nesretnu utakmicu i ne osvojiš ništa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije