Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUCAO' IZ 'PUŠKE'

Cavani isključen zbog načina na koji je slavio pogodak

Cavani
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.10.2014.
u 11:42

Urugvajac je u 55. minuti postavio konačni rezultat, a onda postavio ruke kao da ima pušku i nišani.

Napadač PSG-a Edinson Cavani isključen je u sinoćnoj utakmici s Lensom (3:1) nakon što je proslavio pogodak. Urugvajac je u 55. minuti postavio konačni rezultat, a onda postavio ruke kao da ima pušku i nišani.

Imitacija pucanja se nije svidjela sucu Nicolasu Rainvelleu koji je Cavaniju pokazao žuti karton. Napadač PSG-a je zbog toga protestirao zbog čega je dobio još jednu opomenu i put u svlačionicu.

- Mislim da je sudac isključio Cavanija, jer je htio kompenzirati što je dosudio jedanaesterac za PSG nakon što se Cavani bacio u kaznenom prostoru - kazao je nakon utakmice predsjednik Lensa Gervais Martel, dok je strijelac drugog gola za PSG Brazilac Maxwell dodao:

- Cavani nije zaslužio isključenje. Bio je sretan zbog gola.

>> Cavani bi trebao otići iz Pariza ako nastavi igrati kao dosad

Ključne riječi

Komentara 7

HR
HR4ever
13:53 18.10.2014.

Tekst clanka pobija naslov clanka.......

BA
Balt
12:09 18.10.2014.

Pa ti pucaj...

HA
harakiri
02:05 19.10.2014.

nije zaslužio karton. nek čovjek slavi kad zabije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije