Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Carlo Ancelotti želi dovesti Arsenalova napadača

Alexis Sanchez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.03.2017.
u 07:07

Pregovori s Arsenalom o produženju ugovora su zapeli, a britanski mediji tvrde da su izgledi za Sanchezov ostanak minimalni. Londonski klub bi za njega mogao dobiti 40 milijuna eura od Bayerna, što je četiri milijuna više negoli su ga platili Barceloni 2014. godine

Minhenski Bayern želi prekinuti dominaciju Reala i Barcelone u Ligi prvaka, a to podrazumijeva značajna pojačanja ovog ljeta. Trener Carlo Ancelotti želi dovesti napadača Arsenala Alexisa Sancheza (28), koji će vjerojatno napustiti engleski klub iako ga ugovor sa topnicima veže do ljeta 2018.

Pregovori s Arsenalom o produženju ugovora su zapeli, a britanski mediji tvrde da su izgledi za Sanchezov ostanak minimalni. Londonski klub bi za njega mogao dobiti 40 milijuna eura od Bayerna, što je četiri milijuna više negoli su ga platili Barceloni 2014. godine.

Prije desetak dana njemački mediji su objavili da Bayern na ljeto želi dovesti i veznjaka Borussije Dortmund 21-godišnjeg Juliana Weigla, te da je spreman za njega ponuditi 45 milijuna eura. Weigla vide kao idealnu zamjenu za Xabija Alonsa, koji na završetku ove sezone odlazi u igračku mirovinu.

U prethodnih pet sezona Bayern je uvijek stizao barem do polufinala Lige prvaka, ali samo je jednom otišao do kraja, i to 2013. godine kada su u finalu pobijedili Borussiju Dortmund. Posljednje tri sezone u Ligi prvaka dominirali su španjolski velikani, Real Madrid je dva puta slavio, a Barcelona jednom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije