Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE KRIV?

Ancelotti uzvratio: Pa zašto Modrića nisu poštedjeli u hrvatskoj reprezentaciji?

Modrić, Ancelotti
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/2
21.04.2015.
u 15:07

– Liječnik iz Hrvatske kao da je pao s Marsa. Ako se Modrić trebao odmarati nakon ozljede, trebao je to učiniti u utakmici protiv Norveške koja je već bila odlučena.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti uoči sutrašnje utakmice s Atleticom Madridom (0:0) u Ligi prvaka osvrnuo se na kritike zbog nove ozljede Luke Modrića.

Šef liječničkog tima hrvatske reprezentacije dr. Boris Nemec je prozvao trenera Reala rekavši da je Modrića previše koristio zbog čega je ovaj nastradao u utakmici s Malagom. Ancelotti je uzvratio da su Luku trebali čuvati u reprezentaciji.

– Liječnik iz Hrvatske kao da je pao s Marsa. Ako se Modrić trebao odmarati nakon ozljede, trebao je to učiniti u utakmici protiv Norveške koja je već bila odlučena. Postoje ozljede koje možete pokušati spriječiti, ali ovdje se radilo o duelu i tu se ništa nije moglo napraviti – rekao je Ancelotti pa dodao:

– I bez Modrića igrali smo jako dobro jer je Isco bio odličan.

Real ove sezone još nije svladao Atletico.

– Atletico je vrlo jak i ima jednu od najboljih obrana na svijetu. Ali, ono što smo odigrali u prvoj utakmici daje nam samopouzdanje. Imamo priliku koju ne smijemo propustiti. Moramo odigrati kao u prvoj utakmici na Vincente Calderonu.

Ancelotti osim Modrića ne može računati na Balea, Benzemu i Marcela.

– Neću otkriti tko će igrati, ali na teren ću poslati najbolju momčad. Nema Balea i Benzeme, ali i bez njih imamo nekoliko rješenja.

Na izostanak Modrića osvrnuo se njegov partner u veznom redu Toni Kroos.

– Modrić je važan za nas, ali sutra ne može igrati. No, i bez njega imamo dobru momčad – rekao je Nijemac.

>> Dr. Nemec: Nogometni biznis je brutalan, igrači se ozljeđuju jer nemaju odmora

Komentara 15

SI
simekapulica
15:22 21.04.2015.

koji je ovaj ancelotti panglu. repka je odigrala 1 utakmicu u 7 dana, a tebi je u REalu od 8. do 18. travnja igrao 4 utakmice, i panglu pa kome je modrić potrebniji? Realu koji igra sve najvažnije utakmice u seljdećih mjesec i pol ili repki koja igra tek za 2 mjeseca?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:23 21.04.2015.

Uopce mi nije jasno sto je dr. Nemec htio reci? Mora da je dobio par komentara od Real Madrida u vezi sa prvom povredom, pa jedva docekao da lupi kontru. Ako je to razlog, onda Balkan 100%.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:29 21.04.2015.

Da sam ja vlasnik Real Madrida ili nekog slicnog kluba, ni jedan moj igrac nebi igrao za reprezentaciju, ako nebi UEFA ili FIFA insistirale svojim pravilima. Zapravo, pravo je cudo da klubovi koji placaju igrace cak 100 000 000 Eura, posudjuju igrace reprezentacijama za revijalne utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije