Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANOV LJUBIMAC

Carlo Ancelotti ne dolazi praznih ruku, u Bayern dovodi Luku Modrića?!

Carlo Ancelotti i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
26.12.2015.
u 13:54

Prestižna i dobro informirana Gazzette dello Sport naglašava da se kao prvi uvjet dolaska Ancelottija navelo da Robert Lewandowski mora ostati u klubu te da je sve ostalo sklono dogovorima.

Carlo Ancelotti preuzima Bayern na ljeto i to je gotova priča, a sa sobom će donijeti u München novi stil igre i pokojeg nogometaša. Među njima mogao bi biti i Luka Modrić, koji se sjajno uklopio u filozofiju talijanskog stručnjaka.

Prestižna i dobro informirana Gazzette dello Sport naglašava da se kao prvi uvjet dolaska Ancelottija navelo da Robert Lewandowski mora ostati u klubu te da je sve ostalo sklono dogovorima.

Samo, teško se može ostvariti transfer Luke Modrića u Bayern, a da Real Madrid ne dobije toliko im željenog Roberta Lewandowskog. Upravo zato se spominje i dolazak Karima Benzeme u Bayern, a na listi želja Carla Ancelottija su i Gonzalo Higuain, Lorenzo Insigne i veliki hit Paulo Dybala.

>> Ancelotti: Modrić dobro radi u sredini i daje balans momčadi

Komentara 18

RI
Rizlman
15:02 26.12.2015.

Luka može iz Reala samo ako Real to dopusti. Ako Real kaže da mora ostati on će ostati. Ja nisam fan Reala ali gledam objektivno na nogomet. A u svijetu nogometa real je uvijek taj koji diktira tempo. Moja subjektivna procjena je da će prije C. Ronaldo otići iz Reala nego Luka Modrić. Živi bili pa vidjeli!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:50 26.12.2015.

Luka je jedan od najboljih, može igrati gdje želi, Bayern bi bio vrhunac za njega ali i za nas. Ajmoooooo u Bayern.

MA
Malenkost
14:26 26.12.2015.

Kakav Prilog ??? Da i Kranjcara i Mandzukica!! i Pjacu !!! Nagadanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije