Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA SLAVI

Ancelotti otkrio zašto je Real ostao bez titule: Modrić je razlog...

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.05.2015.
u 07:55

'Iako smo i u utakmicama s Iscom, Jamesom i Kroosom igrali dobro i pobjeđivali. Modrić je bio ozlijeđen veći dio sezone i to nas je pogodilo.'

Real Madrid je u nedjelju ostvario sigurnu pobjedu protiv Espanyola (4:1), a briljirao je Cristiano Ronaldo s tri pogotka. No slaba je to utjeha kraljevskoj momčadi jer je Barcelona pobjedom kod Atletica (1:0) kolo prije kraja prvenstva osigurala novi naslov prvaka Španjolske, svoj 23. u povijesti.

"Prvo bih želio čestitati Barceloni i svom kolegi Luisu Enriqueu. Stanje nije pozitivno, nismo uspjeli. Imali smo jako dobar prvi dio sezone, ali drugi je bio kompliciraniji," rekao je nakon utakmice trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

"Danas su igrači odigrali jako dobro, a nije ih bilo jednostavno motivirati. Cijenim dobar posao koji su napravili. Zadnjoj utakmici moramo pristupiti profesionalno, do zadnje minute moramo imati uzdignute glave, jer nismo pobijedili ali smo se borili."

"Ozljede su nam nanijele štetu, pogotovo Modrićeva. Iako smo i u utakmicama s Iscom, Jamesom i Kroosom igrali dobro i pobjeđivali. Modrić je bio ozlijeđen veći dio sezone i to nas je pogodilo."

Za sljedeću godinu Talijan na klupi Reala ima velike planove.

"Htio bih osvojiti najvažnije natjecanje Ligu prvaka, ali i domaće prvenstvo. Ove smo godine bili jako blizu," zaključio je Ancelotti.

>> Messijev gol Atleticu poništio tri Ronaldova i donio Barceloni naslov!

Komentara 8

MU
muh
08:51 18.05.2015.

Da vidim Lukico protiv Italije??

QQ
qqq
11:05 18.05.2015.

Koje jadne isprike, kad se trener Reala vadi na to da mu nije bilo jednog igrača, ma koji on to bio. Šta bi onda druge momčadi mogle reći.

PK
petar.kolak.9
07:51 19.05.2015.

moj nnceloti ako ti je uzrok modric onda ti si slab trener jer real ima boljih igraca a ti neznas sastaviti momcad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije