Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka će se vratiti

Ancelotti ohrabrio i Niku Kovača: Modrića očekujem još ove sezone!

Luka Modrić, Carlo Ancelotti
Foto: UESyndication/PIXSELL
25.04.2015.
u 13:34

- U ovom trenutku teže nam je osvojiti prvenstvo jer zaostajemo za Barcelonom, dok su u Ligi prvaka svi u istoj situaciji i sve ovisi o nama.

Iako su mnogi očekivali da Luka Modrić više neće zaigrati ove sezone zbog ozljede koljena koju je zadobio na utakmici protiv Malage, trener Reala Carlo Ancelotti ne razmišlja na taj način. Talijanski strateg očekuje ga u samoj završnici sezone, što je potvrdio na današnjoj konferenciji za novinare.

- Modrić sigurno neće igrati u polufinalu Lige prvaka protiv Juventusa, ali očekujem ga u momčadi još ove sezone. Vjerujem da će igrati u posljednjem kolu španjolskog prvenstva (protiv Getafea 23. ili 24. svibnja, nap.a.), rekao je Ancelotti.

A to bi značilo da će hrvatski reprezentativac igrati u finalu Lige prvaka ako Real izbaci Juventus i plasira se u samu završnicu koja se 6. lipnja igra u Berlinu. A to je onda i dobra vijest za izbornika Hrvatske Niku Kovača jer bi Luka trebao biti spreman za utakmicu protiv Italije koja se igra 12. lipnja na Poljudu.

Ancelotti je također potvrdio da se Bale vraća idućeg vikenda protiv Seville, a Benzema u uzvratu protiv Juventusa. Odgovorio je i na pitanje je li teže osvojiti prvenstvo ili Ligu prvaka.

- U ovom trenutku teže nam je osvojiti prvenstvo jer zaostajemo za Barcelonom, dok su u Ligi prvaka svi u istoj situaciji i sve ovisi o nama.

Novinari su ga upitali i o nezadovoljnim igračima poput Jesea i Isca.

- Jese je sretan i sigurno ostaje. A Isco... Nitko nije sretan ako ne igra, tako nisu ni Nacho, Chicharito... To je normalno. Ali nije normalno da se na ljutnju reagira loše na terenu, da zbog ljutnje igrač loše trenira. A nama se to ne događa.

>>Ancelotti uzvratio: Pa zašto Modrića nisu poštedjeli u hrvatskoj reprezentaciji?

>>Modrić nikada nije bio važniji i cjenjeniji igrač iako će zbog ozljeda propustiti pola sezone!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije