Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASJEKLA MU USNICU

Playboyeva zečica pretukla nogometaša jer joj je maltretirao sestru

Carla Howe
Foto: Instagram
1/5
01.07.2015.
u 17:37

''Nitko me nije pokušao zaustaviti dok sam ga udarala.''

Ashley Cole nije baš omiljen u Londonu i Engleskoj, a osim navijača Arsenala, ne može ga smisliti ni Playboyeva zečica Carla Howe, inače poznata po tome da nudi nogometašima Chelseaja lekcije iz engleskog jezika. Ljutita na nogometaša, odlučila ga je istući te u tome uspjela.

– Imala sam prsten na ruci i udarila ga tri puta u čeljust. On je samo počeo vikati da sam mu rasjekla usnicu. Nitko me nije pokušao zaustaviti dok sam ga udarala. Mislim da je to zbog njegove loše karme. Učinila sam to zbog sestre. Nanio joj je puno boli. On je to zaslužio jer jako loše tretira žene. Pravi je se**nja – rekla je Howe.

Odmah nakon što se ta informacija pojavila u javnosti, stigle su na njezin Facebook, Twitter i Instagram profil brojne poruke podrške, ponajviše od navijača Arsenala. Oni, naime, ne mogu oprostiti Coleu činjenicu da je napustio klub i otišao u omraženi Chelsea, sve pod izlikom da želi osvajati trofeje.

Naravno, osvojio je sve što je mogao otkako je na Stamford Bridgeu, ali očito taj kukavičluk koji je pokazao odlaskom pokazuje i u odnosu prema ženama. Na kraju ga je to stajalo. Kada bismo upotrijebili riječi Carle Howe, kazali bismo da je to sve karma...

>> Ova Playboyeva zečica učit će Chelseajeva nogometaša engleski jezik

Komentara 5

MI
mirr
21:55 01.07.2015.

respekt p.s. bi li pliz isamarala mog blentu?

ZG
zgbzoran
21:36 01.07.2015.

Carla, bili ciku?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:26 01.07.2015.

kukavicluk? Kukavicluk bi bio da joj je vratio. Pokazao je da je muskarac. Ali to ovom novinaru balkanskih stavova o hrabrosti ocigledno nije jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije