Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLATILO SE PROBATI

Capello se davno 'zaljubio' u Messija i pokušao ga dovesti u Juve

Barcelona's Lionel Messi bounces the ball after Real Madrid scored a third goal during their Spanish first division
30.10.2014.
u 14:50

- Imate previše stranaca, Messija ne stavljate u igru. Može li doći godinu dana kod nas na posudbu - otvoreno je pitao Capello.

Ruski izbornik Fabio Capello je kao trener Juventusa htio dovesti Lionela Messija jer je "bio zaljubljen u njega". Bilo je to 2005. godine, kad je ugledao genijalnog (i tada 18-godišnjeg) Argentinca na turniru Gamper.

- Imate previše stranaca, Messija ne stavljate u igru. Može li doći godinu dana kod nas na posudbu - otvoreno je pitao Capello tadašnjeg Barcelonina trenera Franka Rijkaarda i dobio "košaricu":

- Situacija će se razjasniti kroz tri, četiri mjeseca. Do tada Messi ne ide nigdje.

Nizozemac je imao "dobar nos" što je odlučio pričekati.

>> Lionel Messi - kralj golova, ali i asistencija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije