Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
China Cup

Čačić zadovoljan: Svi igrači trudili su se biti dio momčadi

Ante Čačić
Foto: Antonio Bronić/REUTERS/PIXSELL
1/10
14.01.2017.
u 12:46

Moramo uzeti u obzir da je iza nas dugačak put, razdoblje prilagodbe na ovdašnje vrijeme te da su nam igrači stigli praktično nakon odmora, ali svojski su se trudili u obje utakmice i pokazali razdoblja vrlo dobre igre - kaže hrvatski izbornik

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u dvoboju za treće mjesto na China Cupu protiv domaćina Kine nakon jedanaesteraca sa 4:5 (1:1). 

- Tužni smo jer nam je bpobjeda koju smo po svemu prikazanome zaslužili. Naši su igrači bili bolji tijekom svih 90 minuta, bili smo dosta agresivni, imali smo čiste situacije, a Kinezi se gotovo i nisu približili našem golu - rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić, piše HNS.

- Moramo uzeti u obzir da je iza nas dugačak put, razdoblje prilagodbe na ovdašnje vrijeme te da su nam igrači stigli praktično nakon odmora, ali svojski su se trudili u obje utakmice i pokazali razdoblja vrlo dobre igre. Tim više mi je žao što u jedanaestercima nisu nagrađeni pobjedom. Ipak, bit će to lijepa uspomena i dobro iskustvo za sve igrače.

Ključno je, kaže, što su se u Nanningu svi podredili momčadi i tako dali svoj doprinos ostavljanju dobrog dojma.

- Ne bih davao ocjene pojedincima jer su se svi trudili biti dio momčadi. Kroz treninge smo vježbali sve što bi moralo funkcionirati, a nedostajala je tek malo bolja realizacija s kojom bi rezultat bio bolji. Dobro smo odradili obje utakmice i na kraju sam zadovoljan. Osim toga, svi su zdravi, nitko se nije ozlijedio i to je također jako važno - zaključio je hrvatski izbornik.

Komentara 10

DU
Deleted user
13:02 14.01.2017.

Bravo dečki. Bravo Hrvatska.

DU
Deleted user
13:56 14.01.2017.

Ovo je bila reprezentacija HNL-a. 2 utakmice, 2 remija, tj. 0 poraza u regularnom dijelu. Kup je sam po sebi nebitan i da ga se osvojilo, nebi baš ništa značilo. Bila je to jedinstvena prilika za vidjeti igrače Dinama, Rijeke,ke, Hajduka, Osijeka, Lokomotive i ostalih HNL klubova kako igraju zajedno i kako se lijepo slažu, i da primjerice ostanu ovako na okupu, sigurno bi bili jako dobra reprezentacija......Ali ne. Ajmo "veliki Hrvati" sve popljuvati. Teško je kad te smeta sve što ima hrvatski predznak. Hehehe neka pati koga smeta.

IK
Ikonoklast
14:06 14.01.2017.

Cacic dodje doma i nadje zenu u krevetu s drugim. Kaze; "Ja sam zadovoljan, cilj je zadovoljiti zenu, osim toga, niko se nije ozljedio, ponavljam, ja sam zadovoljan".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije