Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Čačić: Ovo mi je velika satisfakcija, ali moramo paziti da se ne poskliznemo

Čačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
24.03.2017.
u 22:58

- Hvala svima koji su nas podržali. Nosila nas je podrška s tribina, a ovaj put nas nisu izbacili iz koncepcije - rekao je Čačić

Hrvatska je na Maksimiru svladala Ukrajinu s 1:0 i tako mirno može čekati nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Izbornik Ante Čačić nakon utakmice prvo je zahvalio navijačima na podršci.

- Hvala svima koji su nas podržali. Nosila nas je podrška s tribina, a ovaj put nas nisu izbacili iz koncepcije - rekao je Čačić za HTV.

Izbornik se osvrnuo na utakmicu.

- Ukrajina je neugodna momčad, a analize će biti dosta vremena. U prvom poluvremenu smo imali dosta prilika i mogli smo povesti s više razlike. U nastavku smo malo energetski pali, ali mislim da je pobjeda zaslužena - rekao je Čačić i dodao:

- Skijaškim rječnikom, odradili smo prvu vožnju. U dobroj smo situaciji uoči druge i moramo paziti da se ne poskliznemo.

Čačiću je uoči utakmice HNS produljio ugovor na još dvije godine.

- Hvala čelnicima saveza, to mi je velika satisfakcija. Uvijek vrijediš onoliko koliko te igrači prate, nadam se da će to potrajati.

>> Maksimir je opet bio pun: Hrvatska sjajnim golom Kalinića stigla do važne pobjede

Komentara 10

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
00:33 25.03.2017.

bravo majstore!

DE
derin
02:04 25.03.2017.

Neka netko kaže mamicu, ovaj Cacicu da pivaric nije za reprezentaciju, te kad ekipa u padne u drugom poluvremenu da bar nešto čini.

PP
Pol_pol
01:10 25.03.2017.

Iako je Ruski jezik puno bliži Hrvatskom od Ukrainskog, a valjda smo došli iz Rusije i bili dio tog slavenskog naroda...valjda je tako bilo prije 13 stoljeća...kažu da smo bili plačenici, vojska plačenička koja je ratovala za Rimljane pa smo zato tako došli u ove naše krajeve jer smosve već poznavali gdje, kada i kako...ipak nam je Ukrainski narod bratski...samo oni se moraju boriti za svoju slobodu ako je žele, a ne mi...mi smo svoju slobodu izborili bez komunista koji su nam zabijali nož u leđa...kao i danas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije